Alba a urcat pe locul 3 „Din retur vom fi mai puternici”

07 Nov. 2011, 13:41 Campionat
Alba a urcat pe locul 3**

Unirea Alba Iulia câștigă greu în fața echipei Mureșul Deva, deși a dominat meciul disputat pe teren propriu. Unicul gol al întâlnirii a fost reușit de Pecarov, cu numai șase minute înainte de fluierul final.

În urma acestei victorii Unirea a urcat pe locul 3, acumulând 20 de puncte, și se ține scai după Timișoara și Bistrița, ocupantele primelor două locuri ce duc în Liga I, echipe ce s-au distanțat la șapte puncte.

„Vrem să rămânem sus și să muncim în continuare. Era normal că Poli și Gloria să fie primele, având în vedere valoarea jucătorilor și a situație lor. Încercăm să adunăm cât mai multe puncte până la final”, a precizat Gherman. Antrenorul principal al „alb-negrilor” s-a arătat nemulțumit de apetitul ofensiv al elevilor săi. „Am anticipat că va fi un meci greu, important este că am luat cele trei puncte. Deva nu avea ce pierde și a venit la Alba Iulia după puncte. Stăm bine defensiv, însă suferim în atac și în partea de construcție. Evoluția mai multor jucători m-a nemulțumit. Sper ca din iarna să ne intărim, să apara concurenta pe posturi și să fim puternici în primăvară”, a mai spus Gherman, echipa sa urmând a întâlni etapa următoare FC Argeș, la Pitești.

Gol victorios pentru Pecarov

Atacantul Dejan Pecarov a marcat un gol de trei puncte, în meciul cu Mureșul Deva, trecându-și în cont cea de-a doua reușită din acest sezon. „Nu am făcut un mec strălucit, dar important este că am câștigat datorită reuștei mele. Sunt greu de ajuns Bistrița și Timișoara, principalele favorite la promovare, dar noi încercăm să ne menținem cât mai sus în clasament și să continuăm seria pozitivă”, a declarat vârful în vârstă de 27 de ani.

Stan a debutat în Liga II

Produs 100 % al Unirii Alba Iulia, fundașul dreapta Ioan Stan a debutat în Liga a II-a, fiind utilizat titular de către Gherman în victoria cu Deva. „Am riscat puțin cu el, deși a avut emoții s-a descurcat bine până la urmă. Am mare încredere în copiii care sunt aici că pot ieși la suprafață”, a declarat tehnicianul unirist. În vârstă de 17 ani, albaiulianul a mai evoluat în tricoul alb-negru și în Cupă, în meciul pierdut în vară la Sebiș, scor 2-0.

6 jocuri fără înfrângere a adunat Alba în ultimele etape (3 victorii și 3 egaluri)

articol scris de Lucian DANCIU

07 Nov. 2011, 13:41 Campionat
Pe aceeași temă