Adio pregătire în Ungaria

02 Feb. 2009, 15:10 Campionat
Adio pregătire în Ungaria

CS Universitatea Vasile Goldiș a renunțat la al doilea cantonament ce trebuia să aibă loc în Ungaria. Impresarul maghiar care s-a ocupat de stabilirea detaliilor a comunicat conducerii din Aradul Nou că nu mai există posibilitatea ca echipa să rămână la Debrecen, la Hotelul Spot, după participarea la turneul de sâmbătă.

 

„A dat dovadă de neseriozitate impresarul maghiar. Nu cred că vom mai colabora cu el”, a spus Geta Onu.

 

În aceste condiții, echipa va participa sâmbătă la turneul de la Debrecen, după care va efectua cel de-al doilea cantonament pe plan local.

 

„Ne vom pregăti în Arad și vom disputa mai multe jocuri de verificare”, a recunoscut Costel Bogoșel.

 

După ce la finalul cantonamentului de la Moneasa au jucat un „amical” cu  Giarmata, studenții vor avea miercuri în program un joc de verificare cu Șoimii Pâncota, divizionara D care și-a propus promovarea în Liga a III-a la finalul sezonului. Altfel, Costel Bogoșel admite faptul că lotul de fotbaliști va suferi unele modificări.

 

„Juniorul Manea a fost rechemat de conducerea de la Atletico, care dorește să-l direcționeze spre Gloria. În aceste condiții vom avea nevoie de încă un junior capabil să joace din primul minut în eșalonul doi”, a concluzionat Costel Bogoșel, care a condus ieri după amiază primul antrenament după perioada centralizată de la Moneasa.

 

articol scrs de Daniel Berar

02 Feb. 2009, 15:10 Campionat
Pe aceeași temă