ACS Poli, umilită de FC Argeș și ajunsă la 13 meciuri consecutive fără victorie. „Sper să ne revenim și să rămânem în liga a doua”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2018, 13:21 Campionat

Fără victorie de 12 meciuri în campionat, perioadă în care a obținut doar un punct, ACS Poli a pierdut și sâmbătă, la Pitești, în etapa a 16-a a Ligii 2, înregistrând cea mai dură înfrângere în acest sezon. Eșecul cu 5-0 în fața celor de la FC Argeș a mărit la 13 seria rezultatelor consecutive fără victorie a timișorenilor, care rămân astfel pe penultima poziție în clasament, cu doar cinci puncte, la fel ca „lanterna roșie” Dacia Unirea Brăila.

Ca aproape după fiecare eșec înregistrat în ultima vreme, la explicații a fost trimis „secundul” Adrian Săvoiu, asta cu toate că în stafful tehnic se află de două săptămâni și Călin Cojocaru, antrenor care conduce antrenamentele și dă indicațiile, chiar dacă în acte îi este inferior lui Ștefan Nanu.

Săvoiu a dat vina pe absențele din lot, din cauza accidentărilor și a suspendărilor. „A fost un meci dificil pentru noi, pentru că nu am putut alinia foarte mulți jucători. Am avut patru jucători suspendați, trei accidentați. Am venit și cu mulți copii. S-a văzut și în jocul nostru. Nu am putut să punem probleme unui adversar experimentat, care a reușit să se impună destul de ușor astăzi. Am fost decimați de cartonașe și accidentări. Cu lotul care a rămas suntem destui de puțini și am apelat la copii. Am jucat cu doi copii de 2002 titulari și diferența s-a văzut. Speranțe există și sper să ne revenim și să rămânem în liga a doua. FC Argeș este o echipă bună, cu jucători de viteză. Și-au creat ocazii, au reușit să înscrie”, a spus, după meci, Adrian Săvoiu.

Rareș Enceanu (3′, 35′) și Cătălin Barbu (31′, 44′), ambii cu „duble” reușite în prima parte a jocului, și Vasile Buhăescu (71′) au marcat împotriva echipei timișorene și i-au adus Argeșului încă trei puncte în clasament, menținând-o în imediata apropiere a locurilor promovabile.

ACS Poli are cel mai slab atac din campionat, cu 13 goluri marcate în 16 etape, și a doua cea mai proastă apărare, cu 41 de goluri încasate, stâng puțin mai bine ca Dacia Unirea (49 de goluri primite).

În etapa următoare, ACS Poli are un nou meci infernal, cu Petrolul (locul 2, cu 35 de puncte), sâmbătă, de la ora 13:00, pe stadionul Electrica din Timișoara.

Marius ANGHEL 11 Nov. 2018, 13:21 Campionat
Pe aceeași temă