ACS Poli, tot mai aproape de a merge la stadionul „Dan Păltinișanu” doar în ziua de meci. Reacția președintelui Consiliului Județean

Anda DELIU, Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 19:38 Campionat
ACS Poli, tot mai aproape de a merge la stadionul

Retrogradată în Liga 2, ACS Poli are parte numai de probleme. Cu datorii mari, echipa antrenată de Ionel Ganea nu va mai fi primită să se antreneze la „Dan Păltinșanu”, ca și până acum, ci doar pentru zilele de meci oficial. Echipa trebuie să elibereze vestiarele, dar și alte spații ocupate de la stadion, spre exemplu, cu birouri.

Singurul loc unde jucătorii vor mai avea acces sunt terenurile de antrenament din spatele „Marelui Oval”, deoarece acelea aparțin primăriei, în timp ce stadionul „Dan Păltinișanu”, cu incinta vestiarelor, sala de forță și sala de conferințe aparțin Consiliului Județean Timiș.

Decizia urmează să intre în vigoare după ce echipa revine din cantonamentul de la Poiana Brașov. „Săptămâna viitoare urmează să stabilim. Până acum au avut voie, deoarece jucau la nivelul prime ligi. De acum, nu mai vorbim tocmai de sport de înaltă performanță”, a declarat, pentru Liga2.ro, președintele CJT, Călin Dobra.

Echipa va trebui, cel mai probabil, să se mute

Deoarece la stadion se schimbau și își spalau echipamentele, dar țineau și diverse lucruri în magazie, cei de la ACS Poli are avea nevoie de o nouă casă, chiar dacă la terenul de antrenament primăria le permite accesul. Din informațiile noastre, s-ar putea apela la arena Electrica, din cartierul Fabric, unde a jucat Ripensia în primii doi ani de la reînființare, dar și la arena Colterm, lângă CET Timișoara, stadionul din afara orașului, unde juca ACS Poli II înainte de desființare.

Electrica aparține de Societatea de Transport Public Timișoara, iar Colterm-ul e, practic, regia de termoficare. Ambele societăți țin de Primăria Municipiului Timișoara.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU, Marius ANGHEL 19 Jul. 2018, 19:38 Campionat
Pe aceeași temă