ACS Poli și-a întrerupt seria victoriilor în Brașov. Bona îi ironizează: „Acum au văzut și de la Timișoara unde este Tărlungeniul”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 17:25 Campionat
ACS Poli și-a întrerupt seria victoriilor în Brașov.** Bona îi ironizează:

Liderul din Seria 2, ACS Poli Timișoara, a remizat sâmbătă, 1-1 cu Unirea Tărlungeni, brașovenii punând capăt astfel unui șir de șase victorii consecutive obținute de bănățeni.

„Nu am auzit de Unirea Tărlungeni și chiar nu mă interesează această echipă”, spunea Alexandru Lazăr, jucătorul lui ACS Poli Timișoara, înaintea meciului de la Tărlungeni. Tupeul bănățenilor a fost taxat de brașoveni, care au obținut un punct, scor 1-1, rezultat care a întrerupt seria timișorenilor de șase victorii consecutive fără gol primit. „Acum au văzut și de la Timișoara unde este Tărlungeniul. Chiar mă bucur că cei de la Poli ne-au subestimat și ne-au luat la preț de matineu. Le promit celor de la Timișoara că, dacă noi vom prinde play-off-ul, vor avea un meci mult mai dificil decât cel de sâmbătă. Drumurile lor către Liga I vor trece și pe la Tărlungeni”, a reacționat Dan Bona, antrenorul echipei brașovene.

Referitor strict la meciul de sâmbătă, unul în care ambii antrenori au fost suspendați, se poate spune că a fost o partidă de mare luptă, în care jucătorii celor două echipe nu s-au menajat deloc. Keita a deschis scorul cu un șut -centrare din lovitură liberă de la marginea terenului (”23). Imediat după pauză, Marcăș a executat perfect un corner, iar Forika a egalat din interiorul careului (”47). Poli a trecut apoi la cârma jocului, iar nou intratul Popovici a ratat două ocazii imense care l-au scos din minți pe Dan Alexa. În minutul 81, același Popovici a fost faultat de Niczuly în careu, însă Belu a irosit de la punctul cu var, tânărul portar brașovean reușind să rețină mingea!

„După aspectul meciului, după cum am jucat, meritam indiscutabil să câștigăm. Bine că am rămas totuși cu patru puncte avans față de rivalii noștri de la Reșița și Câmpina”, a declarat managerul formației ACS Poli, Ion Timofte.

De cealaltă parte, Dan Bona și-a felicitat jucătorii pentru dăruirea din teren. „Cam 70 de minute am jucat de la egal la egal cu Timișoara. În ultimele 20 de minute am avut și șansă, pentru că bănățenii au avut două ocazii imense și au ratat și un penalti. Felicit jucătorii pentru modul în care s-au sacrificat în acest meci în care au obținut un rezultat imens”, a spus Bona.

Sursa: Monitorul Expres

 

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 17:25 Campionat
Pe aceeași temă