ACS Poli s-a cam speriat de Măciuca!

Marius ANGHEL 14 Oct. 2012, 13:54 Campionat
ACS Poli** s-a cam speriat de Măciuca!

Gruparea timișoreană nu a reușit să se impună nici în deplasarea din etapa a 7-a, rămânând fără victorie externă. Elevii lui Velcea au jucat din nou pe terenul unei formații ce anul trecut evolua în Liga 3, dar nici de această dată nu s-a impus. A fost un fel de deja-vu cu deplasarea precedentă, de la Corona Brașov… când s-a înregistrat același rezultat, după coordonate asemănătoare, 0-0.

Partida s-a disputat la Drăgășani, „casa” celor de la Damila Măciuca… un loc cunoscut numelui de Poli, acolo ducând și Zambon echipa alb-violetă în urmă cu aproape 10 ani. Damila Măciuca – ACS Poli a fost totuși derbiul etapei, deoarece s-au întâlnit două echipe de pe podium, cu destule pretenții, mai ales din partea vizitatorilor. Partida s-a disputat pe o ploaie mocănească, dar și în aceste condiții peste 1200 de spectatori au ales să vadă meciul de la fața locului.

Pentru că spuneam că meciul a semănat cu cel de la Corona, iată de ce: gazdele au jucat mai bine în prima repriză, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni, în timp ce ACS Poli a jucat altceva în partea secundă. Posesie bună și atacuri clare, însă a lipsit acel ceva ca echipa să vină acasă victorioasă. Poate un atacant bun… pentru că dacă acasă formația înscrie, iată că este a doua deplasare la rând în care elevii lui Velcea nu marchează.

Prima repreiză a fost alertă, s-a jucat deschis, cu Damila mai mult în joc. În partea secundă, pregătirea fizică a Timișoarei a fost evident mai bună, dar acest lucru nu a punctat pe tabelă. ACS Poli a ținut mai mult de minge și a atacat periculos, dar nu a găsit drumul spre gol. Nou-intratul Trandu s-a mișcat bine de când a fost introdus în teren, la fel ca Boldea, principalul pericol la poarta „măciucarilor”. 0-0 un scor ce reflectă realitatea de pe teren, dar cu mai mult curaj, ACS Poli Timișoara putea învinge.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Damila: P. Botaș – Săraru, I. Stoica (cpt.), Posteucă, Lircă (27, Voinea) – Samson, Iordache, Codin, Melcea – Geantă, A. Popa. Antrenor: Erik Lincar

ACS Poli: Kirev – Redzepi, Petrovic, Șeroni, Marcovic – Goge, Poparadu, Dobricean (61, Trandu), Bălace – Boldea, S. Szekely (75, Boștină). Antrenor: Valentin Velcea

Text și foto: Banat Sport

Marius ANGHEL 14 Oct. 2012, 13:54 Campionat
Pe aceeași temă