ACS Poli merge cu absențe importante la meciul cu „lanterna roșie” CS Balotești: „Trec etapele și ne afundăm în subsolul clasamentului”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2018, 11:48 Campionat
ACS Poli merge cu absențe importante la meciul cu

ACS Poli are o soartă tot mai dificilă după retrogradarea în Liga 2 și intrarea în insolvență. Alb-violeții au meci, sâmbătă dimineață, la Balotești, iar în lot este și atacantul norvegian de culoare Keita, care probabil va debuta cu această ocazie. Timișorenii au însă mari probleme de lot, cu patru accidentați.

Doar doi fundași centrali sunt apți contra ilfovenilor: Cristian Bocșan și Cristian Melinte. Igor Basic este suspendat, iar Dusan Ivanov a făcut entorsă. De asemenea, Opoku are ruptură musculară, iar Motreanu are tendinită. Așadar, situația este gri, inclusiv privind în clasament. Managerul sportiv Ovidiu Petre spune că echipa nu-și permite să mai piardă puncte.

„N-avem altă variantă decât să câștigăm. Ar cam trebui, din momentul acesta, să arătam altfel, să începem să câștigăm, pentru că trec etapele și ne afundăm în subsolul clasamentului. Sunt probleme de lot, dar cred că nu mai contează nimic în momentul de față, decât să mergem să câștigăm”, a precizat Petre.

Și-au „spionat” adversarul la meciul cu Ripensia

Totuși, unii dintre tinerii jucători nu și-au pierdut entuziasmul. David Pop a a marcat etapa trecută și a analizat tactic adversarul după meciul cu Ripensia, de săptămâna trecută. „Vrem să ne întoarcem cu cele trei puncte. Dorim să dăm totul pe teren. Vrem să spargem și noi gheața, să câștigăm. A venit timpul, băieții sunt hotărâți, avem atitudine. Important este să ieșim învingători. I-am văzut pe cei de la Balotești la meciul cu Ripensia. Sunt o echipă bună, joacă pe contraatac. O echipă foarte agresivă. Noi i-am studiat puțin, sperăm să îi surprindem și noi pe contraatac. Vom încerca un joc de posesie, să încercăm să-i ținem cât mai departe de poarta noastră și să încercăm să înscriem la fiecare ocazi, pentru că am ratat mult în ultimele trei meciuri”, a precizat Pop.

Înaintea etapei a 8-a, ACS Poli are 4 puncte și e pe locul 18. CS Balotești e pe locul 20, ultimul, cu doar două puncte. Meciul direct dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Balotești.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 21 Sep. 2018, 11:48 Campionat
Pe aceeași temă