ACS Poli își schimbă antrenorul pentru participarea în Liga 2. Timișorenii s-au despărțit de Adrian Neaga

Marius ANGHEL 11 Jun. 2018, 18:17 Campionat
ACS Poli își schimbă antrenorul pentru participarea în Liga 2.** Timișorenii s-au despărțit de Adrian Neaga

ACS Poli Timișoara revine în Liga 2 după două sezoane consecutive petrecute în primul eșalon fotbalistic. Odată cu retrogradarea, formația bănățeană se desparte de antrenorul care a pregătit-o în ultimele etape din play-out.

ACS Poli și-a întrerupt colaborarea cu antrenorul Adrian Neaga, numit înaintea jocului cu Dinamo, din etapa a 6-a a play-out-ului. Acesta i-a luat locul demisului Leo Grozavu, înlocuitorul în iarnă al lui Ionuț Popa. Înainte să fie numit antrenor, Neaga a ocupat funcția de director sportiv, pe care a deținut-o încă din sezonul trecut.

„Poli Timișoara îi mulțumește lui Adrian Neaga pentru munca pe care a depus-o la clubul nostru, în calitate de director sportiv, respectiv în cea de antrenor. 👍 Îi urăm mult succes mai departe lui Rică în cariera de tehnician!”, a transmis ACS Poli pe pagina sa de facebook, echipă care a mai anunțat și că, în scurt timp, va anunța noul staff pentru Liga 2.

Dacă anul trecut s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, în această ediție de Liga 1, ACS Poli a ocupat penultima poziție în clasament și a picat în Liga 2, campionat din care a reușit în scurta sa existență două promovări.

Marius ANGHEL 11 Jun. 2018, 18:17 Campionat
Pe aceeași temă