ACS Poli e pe ultimul loc, dar optimismul persistă la Călin Cojocaru. Cum vede antrenorul meciul de la Mioveni

Marius ANGHEL 21 Nov. 2018, 13:59 Campionat
ACS Poli e pe ultimul loc, dar optimismul persistă la Călin Cojocaru.** Cum vede antrenorul meciul de la Mioveni

Ultima deplasare din tur presupune pentru ACS Poli un drum pentru întâlnirea cu CS Mioveni, vineri, de la ora 17:00. Echipa timișoreană a ajuns, inevitabil, dar logic, pe ultimul loc în Liga a 2-a, iar acum dă piept cu un adversar din plutonul fruntaș. Chiar și așa, Călin Cojocaru e optimist.

Deocamdată, fundașul Dusan Ivanov e în revenire, iar Drăghici are o accidentare ușoară la umăr. „Ne așteaptă o deplasare grea. Mioveniul e o echipă foarte bună pe terenul propriu. Dar, după ultimul joc în compania celor de la Petrolul, avem speranțe mari. Am făcut un meci bun. Trebuie să acumulăm puncte din orice meci. Noi trebuie să avem o agresivitate mai mare, să avem o atitudine ca la meciul cu Petrolul. Dacă vom aceste lucruri, sunt convins că putem scoate un rezultat bun”, a declarat antrenorul secund al ACS Poli.

În 17 etape, ACS Poli a câștigat un singur meci, cu concitadina Ripensia. Totuși, Cojocaru spune că simte un progres care îi dă speranțe la elevii săi. „Eu am încredere în băieți după ultimele antrenamente. Sunt foarte pozitivi, au o atitudine bună. Au crescut din toate punctele de vedere. Băieți nu sunt o echipă de cinci puncte sau de ultimul loc. Trebuie să avem încredere în noi și să depășim această pasă proastă”, a mai spus Călin Cojocaru.

Cu 33 de puncte, CS Mioveni e pe locul 7. ACS Poli are 5 puncte și e pe locul 20, ultimul. Meciul direct e programat vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 21 Nov. 2018, 13:59 Campionat
Pe aceeași temă