ACS Poli debordează de optimism înaintea meciului cu Daco Getica: „S-a schimbat moralul”. Jucătorii speră la punctaj maxim până la final de an

Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 15:32 Campionat
ACS Poli debordează de optimism înaintea meciului cu Daco Getica:

Egalul care le-a mărit „zestrea” la șase puncte i-a umplut pe cei de la ACS Poli de optimism. În ultima etapă a turului, alb-violeții primesc vizita echipei Daco Getica București, cealaltă formație care a retrogradat din prima ligă. Pentru meciurile rămase din acest an, incluzându-le și pe cele cu SSC Farul și Brăila, bănățenii se gândesc la nouă puncte.

Fundașul Radu Motreanu spune că e încântat de „secundul” Călin Cojocaru și crede că echipa poate face nouă puncte în ultimele trei meciuri programate în 2018. „Avem încredere în noi, echipa se pregătește foarte bine, suntem un grup unit și trebuie să iasă soarele și pe strada noastră. Este un adversar dificil, la fel ca toate echipele de Liga a 2-a. Dar toată lumea poate să încurce pe toată lumea. Călin Cojocaru, în primul rând, a unit grupul foarte mult. Mie, personal, îmi plac metodele lui de antrenament, și a adus o forță colectivă. S-a schimbat moralul, e un punct în deplasare și eu îl consider un punct de plecare. Eu mă gândesc la nouă puncte din ultimele meciuri rămase. Trebuie să jucăm bine pe orice teren, acasă, în deplasare, nu contează”, a declarat Motreanu înaintea jocului cu Daco Getica.

Denis Golda e în asentiment cu Radu Motreanu. „Bineînțeles, ne dorim victoria, trebuie să ieșim din acea zonă de retrogradare. Urmează două meciuri grele pentru noi. Daco Getica a remizat etapa trecută cu Ripensia, au fost anul trecut în prima ligă, au un lot foarte exerimentat, ca majoritatea echipelor . Trebuie să facem un joc cât mai bun și să câștigăm mâine. Din păcate pentru mine, am un singur gol. Mă bucur că am șansa să joc, să arăt ce pot. Sper ca în următoarele meciuri să pot marca mai mult”, a declarat atacantul echipei ACS Poli.

După 18 etape, ACS Poli are șase puncte și ocupă ultimul loc în Liga 2. Daco Getica stă mult mai bine, cu 22 de puncte, și e pe locul 11. Meciul direct dintre cele două fost prim-divizionare are loc miercuri, de la ora 14:00, pe stadionul Electrica.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 27 Nov. 2018, 15:32 Campionat
Pe aceeași temă