ACS Poli are lotul „ciuruit” înainte meciul cu „U” Cluj și mimează optimismul: „Mergem să facem un joc bun”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2018, 16:24 Campionat
ACS Poli are lotul

Meciul dintre ACS Poli și „U” Cluj va fi unul cu antrenori „de ocazie” pe băncile ambelor echipe. După demiterea lui Adrian Falub, pe banca gazdelor va fi Mircea Cojocaru, „mâna dreaptă” a lui Ioan Ovidiu Sabău. Oaspeții din Timișoara îl au pe Ștefan Nanu suspendat, iar pe bancă va sta „secundul” Adrian Săvoiu.

Pe lângă situația dezastruoasă din clasament, la ACS Poli au apărut și noi indisponibilități. Cosmin Bîrnoi e accidentat, iar Cristian Melinte e suspedat pentru cumul de cartonașe galbene. Ștefan Nanu face deplasarea la Cluj-Napoca, dar va sta în tribună.

Adrian Săvoiu mimează optimismul înaintea jocului din etapa a 14-a a Ligii 2. „Mergem la Cluj să facem un joc bun, să scoatem un rezultat cât mai bun. Dar știm că întâlnim un adversar de tradiție, cu jucători cu experiență, și va fi un joc bun. Abordăm însă orice joc cu speranță. Am discutat cu ei mult despre acest aspect și speră să-l reglementăm, să nu mai avem probleme după 65 de minute. Dar sunt convins că îl vor depăși. Am o relația bună cu Fane (n.r. – Ștefan Nanu), am condus câteva antrenamente, sperăm să fie bine”, a declarat „secundul” Săvoiu.

Înaintea meciului care deschide etapa a 14-a, programat joi, de la ora 17:45, „U” Cluj e pe locul 6, cu 24 de puncte, iar ACS Poli e pe locul 19, penultimul, cu 5 puncte.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 24 Oct. 2018, 16:24 Campionat
Pe aceeași temă