ACS Poli are aproape o întreagă echipă indisponibilă pentru meciul cu FC Argeș. „Mergem să scoatem ce putem”. La Pitești vor debuta și ultimii doi jucătorii aduși

Marius ANGHEL 09 Nov. 2018, 13:14 Campionat

ACS Poli are mari probleme de lot pentru meciul cu FC Argeș, de sâmbătă, de la ora 11:00, unul la care nu poate conta pe nu mai puțin de opt jucători. În acest context, stafful condus, la nivelul practic, de Călin Cojocaru, îi va debuta pe jucătorii aduși săptămâna aceasta de la echipe din Liga 3: Charles Ankomah și Mircea Stupu.

Sunt suspendați Melinte, Basic, Codrea și Haruț, iar pe lângă accidentările argentinianului Rudolf Avaro și sârbului Ivanov s-au mai adăugat probleme medicale pentru Bîrnoi și Motreanu. Practic, doar Daniel Filip e apt dintre fundașii de bandă. În lot au mai fost incluși jucători precum Iseini, Toboșaru, Românu, Foca și Buga.

„Ne așteaptă un meci dificil cu o echipă bună, de tradiție, care are în componență jucători de valoare. Mergem să scoatem ce putem. Într-adevăr, avem unele absențe, dar am mare încredere în jucătorii care fac deplasarea pentru meciul cu Pitești. Noi cu siguranță vom face tot posibilul să luăm maximul”, a declarat „secundul” Călin Cojocaru, cel care conduce toate antrenamentele echipei.

Antrenoul are mare încredere în jucătorii pe care i-a mai antrenat la Sebiș, Charles Ankomah și Mircea Stupu. Cei doi vor debuta, mai ales că singurul fundaș central apt pe lângă Stupu mai e Bocșan. Cojocaru spune că cei doi vor ajuta echipa. „Sunt doi jucători tineri, care după părerea mea merită o șansă să joace mult mai sus. Noi le-am oferit această șansă și sunt convins că nu ne vor dezamăgi. Sunt jucători care cu siguranță vor aduce un plus lotului actual și vor face o figură frumoasă”, a mai spus Cojocaru.

Ankomah crede că echipa poate urca de pe locul 19

ACS Poli are o perioadă grea, cu meciuri împotriva lui FC Argeș, Petrolul, Mioveni și Daco-Getica București. Chiar și așa, Charles Ankomah e încrezător că echipa va urca de pe penultimul loc, retrogradabil. „E bine că am ajuns de la o echipă de Liga a 3-a la una de Liga a 2-a. E și fostul meu antrenor aici, e bine că sunt aici cu el. Primele impresii sunt bune, e o echipă tânără. Trebuie să rămânem uniți, să muncim din greu, fără să ne mințim unii pe alții. Suntem pe penultimul loc și trebuie să ne trezim weekendul acesta. De la jucători trebuie să pornească totul. Nu va fi ușor, dar totul depinde de noi. Eu nu pot face nimic de unul singur, și dacă vom munci bine, nu avem de ce să nu urcăm”, a declarat mijlocașul ghanez.

Înaintea desfășurării etapei a 16-a, ACS Poli are 5 puncte și e pe locul 19 de etape bune. Cu 29 de puncte, FC Argeș se află pe locul 7. Meciul direct, care va avea loc la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 09 Nov. 2018, 13:14 Campionat
Pe aceeași temă