ACS Berceni, prima echipă care nu învinge Șoimii în acest sezon. Abăluță dă vina pe arbitraj: „Suntem dezamăgiți, un punct e ca niciunul în situația noastră”

Marius ANGHEL 02 Oct. 2016, 11:58 Campionat
ACS Berceni, prima echipă care nu învinge Șoimii în acest sezon.** Abăluță dă vina pe arbitraj:

ACS Berceni este prima echipă ce nu o învinge pe Șoimii Pâncota în acest sezon, la capătul unei prestații – totuși – modestă, dar concretizată cu două-trei ocazii venite în special după faze fixe. Cele două echipe au remizat 0-0 și au obținut astfel primul lor punct în acest campionat.

La final, ca și în timpul meciului, tehnicianul ilfovenilor a fost extrem de nemulțumit. „Nu ne ajută deloc acest rezultat, am venit aici cu speranța că vom câștiga primul meci din acest campionat. Am avut două-trei ocazii foarte mari, nu am reușit să înscriem. Posesia a fost bună, am dominat meciul, dar s-a terminat 0-0. Am luat un punct, dar suntem dezamăgiți, un punct e ca niciunul în situația noastră”, a punctat Marcel Abăluță.

Acesta a protestat deseori la deciziile brigăzii de arbitri conduse de Dan Dreve. „Sunt foarte nemulțumit și de arbitraj. Acuz în special faza la care Taider i-a dat cu piciorul în cap jucătorului nostru, care acum are ditamai cucuiul și plânge de durere în autocar. Așa ceva nici la Liga a 4-a nu vezi, jucătorul Pâncotei trebuia eliminata direct, iar el nu a luat nici cartonașul galben care ar fi fost al doilea”, a mai spus Abăluță.

În fine, antrenorul Berceniului a oferit și o explicație pentru debutul foarte slab de sezon, dar a și dezvăluit ce și-ar dori pentru viitor. „Din păcate, am început greu, cu juniorii. Apoi, au mai venit doi-trei jucători, dar chiar și acum, în etapa a zecea, noi suntem în stadiul de selecție. Încercăm să facem cât mai multe puncte până în iarnă, iar atunci să aducem patru-cinci jucători cu care să arătăm o cu totul altă față în retur și scăpăm de la retrogradare”, a încheiat Marcel Abăluță.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Oct. 2016, 11:58 Campionat
Pe aceeași temă