Acord de principiu între Nițu și Rufă: Damila poate juca în Zăvoi… în Liga I!

Mihai Andries 16 Apr. 2013, 00:00 Campionat
Acord de principiu între Nițu și Rufă:** Damila poate juca în Zăvoi... în Liga I!

Pentru prima dată în ultimul an, patronii conjudețenelor CSM și Damila au ajuns la un acord, lăsând la o parte rivalitățile ivite după promovarea alb-verzilor. Șeful Damilei, Dan Nițu a primit acceptul conducătorului de la CSM, Cătălin Rufă, alb-verzii urmând să joace în Zăvoi dacă vor promova. În acest sens, în aceste zile va fi încheiat un contract între cele două părți.

„Ne dorim să jucăm la Vâlcea, dar să vedem, mai trebuie să facem lucrări la stadion. În funcție de cât de apreciați suntem, jucăm acolo unde suntem ajutați. Vom fi echipa Vâlcii, dacă ajungem în Liga I vom schimba denumirea, ne dorim ca autoritățile locale să fie acționare la club” a spus Nițu.

Paradoxal, deși stadionul Municipal este al Primăriei Râmnicului, patronul CSM-ului, Cătălin Rufă are dreptul de decizie în privința folosirii acestuia, în urma contractului semnat cu fostul primar. După cum se știe, Primăria este acționar minoritar la CSM, unde contribuie cu suma de 50.000 de lei lunar, iar Damila nu are deocamdată sprijinul autorităților locale.
Indiferent de rivalitățile dintre cele două cluburi, care au împărțit județul în două tabere, vâlcenii iubitori de fotbal doresc să vadă în Zăvoi o echipă de Liga I, fapt care nu s-a mai întâmplat din 1987, atunci când Chimia a retrogradat.
 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 16 Apr. 2013, 00:00 Campionat
Pe aceeași temă