„Aceste puncte reprezintă o gură de oxigen și de încredere, ne dau dreptul să sperăm”

Marius ANGHEL 28 Oct. 2012, 15:04 Campionat

Cu 1-0 s-a impus FC Maramures Universitar Baia Mare in fata echipei Vointa Sibiu in a zecea etapa din Liga 2. Marian Tanasa a transformat in prima repriza un penalty si ar fi putut majora diferenta in favoarea gazdelor in actul secund. Atacantul baimarenilor a marturisit ca el si coechipierii lui si-au dorit mult aceasta victorie, cele trei puncte castigate ieri oferindu-le speranta ca FCMU mai poate fi salvata de la retrogradare. „Daruirea fiecarui jucator. Am fost o echipa cu adevarat”, aceste doua aspecte a considerat Tanasa ca au facut diferenta in favoarea baimarenilor in confruntarea cu Vointa Sibiu.

„Ne doream foarte mult aceasta victorie si ne bucuram ca am obtinut-o. A fost greu. Se stie foarte bine ca ultimele rezultate nu ne-au tare ajutat. Ne-am mobilizat si am reusit sa trecem peste infrangerile si pasele mai proaste pe care le-am avut. Ne bucuram de acest succes, speram sa continuam asa si sa aducem puncte”, a declarat Marian Tanasa, cel care a transformat lovitura de la 11m care a adus cele 3 puncte pentru FCMU.

„Aceste puncte reprezinta pentru noi o gura de oxigen si de incredere pentru toata echipa. Ne dau dreptul sa speram. Toate meciurile se joaca pe teren si orice echipa poate sa invinga orice echipa. Noi suntem increzatori si vom da totul pe teren. Ne dorim sa castigam fiecare meci”, a marturisit Tanasa.

In legatura cu schimbarile din conducerea echipei, atacantul a mentionat: „Ca sa fiu sincer nu sunt foarte atent pe banca: ma concentrez la teren. Nu este treaba noastra, a jucatorilor, banca tehnica: noi trebuie sa fim atenti la ce se intampla pe teren”.

„Daruirea fiecarui jucator. Am fost o echipa cu adevarat”, acestea a considerat Tanasa ca au fost punctele forte ale echipei lui in jocul cu Vointa Sibiu.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 28 Oct. 2012, 15:04 Campionat
Pe aceeași temă