Academica Clinceni pierde la Satu Mare și e în pericol să rămână fără finanțare. Vicepreședintele clubului anunță că se retrage, cu el urmând să plece și omul care dă banii

Obiectivul promovării mult visate de conducerea clubului Academica Clinceni pare că îi afectează din plin pe jucătorii pregătiți de Mugur Bolohan. Cu toate că în această vară a transferat mulți jucători cu experiența Ligii 1, gruparea ilfoveană nu reușește să se regăsească în acest start de sezon și mai degrabă se teme de retrogradare sau, mai rău, de desființare. În 9 etape desfășurate până acum, Academica a obținut doar 10 puncte și se află pe locul 15, primul de deasupra liniei retrogradării.

Sâmbătă, în deplasarea de la Satu Mare, Academica Clinceni, a pierdut un nou meci, al cincilea în acest sezon, 3-2 cu Olimpia, iar înfrângerea l-a determinat pe vicepreședintele clubului, Alexandru Dragomir (foto mic, alături de Bogdan Apostu), să treacă la amenințări. Fostul jucător de la Otopeni spune că sunt șanse mici să mai continue la echipă, iar dacă pleacă el, misteriosul finanțatorul care sponsorizează activitatea clubului se va retrage la rândul său.

„Am jucat frumos. Aș prefera să jucăm urât, dar să câștigăm cele trei puncte! Multe greșeli din partea noastră, multe personale, și nu este permis. O să discutăm despre ceea ce am jucam azi și vom vedea ce e de făcut. Se pare că degeaba plătim salariile și primele, pentru că atât pot jucătorii. Din iarnă voi căuta noi soluții, dacă voi mai fi la echipa asta. Mă gândesc serios să mă retrag! Există un singur om care se implică financiar la echipă, are afaceri prin Ghana. Iar dânsul nu va mai finanța echipa fără mine aici. Șansele să rămân sunt extrem de mici. Am ajuns să fumez trei-patru pachete de țigări pe zi și să nu mai pot dormi nopțile. Sănătatea mea este mai importantă și e normal să țin la ea”, a declarat Dragomir la radio Sport Total FM.

„Ce să-i faci. Etapa trecută ne-am bucurat noi în prelungiri cu Suceava, acum suntem triști. De aceea e frumos fotbalul. Odată se întâmplă să câștigi, odată să pierzi. E plăcut să câștigi în ultimul minut și e frustrant să pierzi. A fost încă un joc spectaculos al echipei mele. Peste tot unde mergem se lasă cu goluri multe. Încă nu ne-am rezolvat problemele din apărare și, din păcate, primim multe goluri, dar avem consistență în joc, în atac și marcăm la fel de mult”, a comentat după meciul de la Satu Mare și antrenorul Clinceniului, Mugur Bolohan.

Academica Clinceni a jucat la Satu Mare în formula: Matache (cpt.) – Andr. Nițu, Șt. Florin (A. Gojnea 75), Ad. Udrea, Cip. Perju – Antohi, R. Crișan, Chebac (C. Predescu 61), M. Coman, Vențer – Lemnaru (C. Gheorghe 73).

Pentru Olimpia au marcat Silviu Pană (24), Mihai Onicaș (56) și Andrei Ludușan (87), în timp ce pentru Clinceni au înscris Florin Ștefan (35) și Marius Coman (85).

Foto principal: Satu Mare online

Pe aceeași temă