Abăluță speră la jocul lor obișnuit și la victorie cu liderul: „Îi respectăm, dar noi vrem să câștigăm”

Mihai Andries 05 Nov. 2014, 11:36 Campionat

Secundul Marcel Abăluță, fundașul Sergiu Popovici și mijlocașul Laurențiu Vențer au fost prezenți la conferința de presă săptămânală a clubului Academica Argeș. Aceștia au vorbit cu precădere despre confruntarea cu FC Voluntari, programată sâmbătă 8 noiembrie pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Primul care a luat cuvântul a fost secundul Academicii. Ne așteaptă un joc foarte important, primul din acest retur, ne-am pregătit ca atare. Sperăm să ne facem jocul nostru obișnuit și să ne impunem în fața Voluntariului. Întâlnim un adversar foarte bun ce are în componență jucători de la Academia Hagi, îi respectăm, dar noi vrem să câștigăm acest meci. Jocul celor de la Voluntari este făcut de fotbaliști precum Maxim, Rădoi, Todoran, Ene și Voduț”” a declarat Abăluță.

Fundașul stânga Sergiu Popovici este optimist înaintea derbyului cu Voluntari: Ne așteaptă o partidă cu miză, prima din returul campionatului. Trebuie să ne pregătim bine săptămâna asta și trebuie să fim concentrați sâmbătă pe toată durata jocului și sunt sigur că vom câștiga toate cele trei puncte””.

”’Trebuie să ne impunem în acest meci, mai ales că este cel mai important, jucăm cu principala contracandidată în lupta pentru promovare și nu în ultimul rând vrem să revenim pe prima poziție în clasament”” a comentat și colegul său, Vențer.

Pot evolua mult mai bine si in deplasare

Cei trei sunt convinși că echipa are potențial și își poate îmbunătăți și prestațiile de pe terenurile străine. Argeșenii consideră ca e nevoie de mai multă determinare, pentru a putea evolua bine și pe terenuri mai putin bune cum sunt majoritatea celor din seria I.

Sergiu Popovici și Laurențiu Vențer așteaptă suporterii la stadion, pentru că echipa are nevoie de încurajări  în partida de sâmbătă: „Să vină cât mai mulți să ne susțină, să aibă incredere in noi, pentru că o să promovăm. Trebuie să readucem Piteștiul acolo unde trebuie sa fie, fotbalistic vorbind””.

Articol și foto de Răzvan MARINESCU

Mihai Andries 05 Nov. 2014, 11:36 Campionat
Pe aceeași temă