„A fost penalty la Bădescu!”

15 Mar. 2009, 17:25 Campionat
„A fost penalty la Bădescu!

Ceahlăul Piatra Neamț a obținut astăzi, pe stadionul Cotroceni, cea de-a treia victorie consecutivă din acest retur, în fața celor de la Progresul, scor 0-2. Deși oaspeții au reclamat un penalty la faultul asupra lui Bădescu, faza a rămas nesancționată de către centralul Sebastian Colțescu. Cunoscut ca unul din cei mai temperamentali tehnicieni, Florin Marin a plecat însă liniștit de la baza sportivă din Parcul cu Platani.

 

VEZI FAZA LA CARE NEMȚENII CONSIDERĂ‚ CĂ‚ MERITAU PENALTY

„Este o victorie foarte importantă pentru noi, trei puncte pe care le-am câștigat în deplasare împotriva unei contra-candidate la promovare. Mai sunt multe etape de disputat, avem un meci greu săptămâna viitoare pe teren propriu cu Delta, dar dacă vom avea un parcurs constant , ne vom îndeplini obiectivul. Avem o echipă foarte tânăra, media de vârstă este de 21 de ani, impactul cu Liga I va fi mare, dar am mare încredere în ei, pentru că sunt bine motivați și dornici de afirmare.

 

Toate penalty-urile care ne –au fost acordate, au fost corecte, chiar și cel de la Dunărea Galați. Suntem o echipă care ne apărăm sus, care facem presiune asupra adversarului, îi forțăm să greșească și e normal să apară momente ca cele de asstăzi. La Bădescu a fost penalty , poate că nu a observat bine domnul Colțescu, dar important e că am câștigat”, a declarat Florin Marin.
 
 

15 Mar. 2009, 17:25 Campionat
Pe aceeași temă