„A fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat!”

Mihai Andries 08 Oct. 2012, 14:28 Campionat
„A fost cel mai slab meci** al nostru din acest campionat!

FC Argeș a suferit o nouă înfrângere în acest campionat, echipa antrenată de Viorel Dumitrescu fiind învinsă cu scorul de 1 – 0 pe terenul celor de la Voința Sibiu. Partida din această etapă a campionatului a fost una extrem de săracă în faze de poartă, cele două formații oferind un meci cu puține realizări.

Trupa din Sibiu aborda acest meci după plecarea lui Pelici și echipa încerca să obțină un rezultat bun, în timp ce trupa din Trivale avea strânse până acum numai 3 puncte în clasament și era obligată să obțină un rezultat favorabil pentru a putea continua cu bine acest campionat. Numai că începutul partidei nu a fost deloc pe placul argeșenilor aceștia nereușind să pună prea des în pericol poarta adversă, numai că nu erau prea mult motive de îngrijorare nici pe apărare fiindcă echipa din Sibiu nu a avut nici ea ocazii de gol.

Partea secundă a debutat cu o ocazie de gol pe care a irosit-o Tătar. Jucătorul sibienilor a fost până la urmă călăul argeșenilor. Arbitrul meciului a acordat o lovitură de la 11 metri în minutul 69 al jocului în urma unui fault comis de către Flavius Croitoru. Tătar a fost cel ce a transformat în gol această lovitură de la 11 metri și a reușit să aducă toate cele trei puncte echipei din Sibiu. În urma acestui rezultat FC Argeș a rămas cu numai trei puncte în campionat după ce au disputat patru meciuri până în prezent.

„Atacul nu a mers deloc în acest meci!”

FC Argeș nu a reușit să vină nici măcar cu un punct după meciul disputat în deplasare cu cei de la Voința Sibiu. În urma acestei înfrângeri cu scorul de 1 – 0, piteștenii au rămas cu numai trei puncte în clasament, acestea fiind obținute în succesul de pe teren propriu cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea. Tehnicianul echipei FC Argeș a fost total nemulțumit de aportul dus la acest meci de atacanți, fiind de părere că aceștia au rămas datori cu multe. „Nu a fost deloc un meci grozav din partea noastră și dacă în linia de apărare situația a mers mult mai bine și a fost o mică eroare la un moment dat, atacul este cel care m-a nemulțumit. Am stabilit ceva cu jucătorii la antrenament și înainte de meci, aveam și noi niște culoare, dar în timpul meciului am gândit cu totul altfel lucrurile și au fost luate alte decizii. Sunt de părere că acesta a fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Nu am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și rezultatul vorbește de la sine despre acest lucru. Nu vreau să mai repetăm aceste greșeli pentru că oricum etapele trec și noi rămânem fără puncte acumulate.”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Nu a fost impresionat de adversar

Antrenorul piteștenilor a ținut să sublinieze că această înfrângere nu a venit din cauza faptului că echipa sa ar fi întâlnit un adversar foarte puternic. Mai mult, antrenorul piteștenilor a declarat că cei de la Voința formează o echipă modestă a campionatului. „Voința nu m-a impresionat cu nimic și nici nu se poate spune că ne-a surprins. Numai că noi nu am pus presiune, nu am avut ocazii de a marca și sunt nemulțumit și de felul în care au înțeles fundașii laterali să ajute jocul nostru. Aceștia nu au urcat în atac și asta s-a văzut și pe tabela de marcaj. Poate că nu este normal din partea mea să declar așa ceva, dar cred că am fost învinși de cea mai slabă echipă pe care am întâlnit-o până în acest moment.”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 08 Oct. 2012, 14:28 Campionat
Pe aceeași temă