A băut, a jucat, a plecat! Săndulescu a venit beat la antrenament, a irosit ultima șansă și va pleca în iarnă

Mihai Andries 02 Dec. 2013, 11:34 Campionat
A băut, a jucat, a plecat!** Săndulescu a venit beat la antrenament, a irosit ultima șansă și va pleca în iarnă

Înfrângerea de sâmbătă, cu Unirea Tărlungeni (1-0), a fost ultima partidă jucată de Dan Săndulescu (foto, medalion) în tricoul giuleștenilor! Decizia de a-l elimina pe fundașul de 28 de ani din lotul Rapidului a fost luată de Viorel Moldovan după ce, la mijlocul săptămânii trecute, fotbalistul a venit la antrenament mirosind a băutură.

Incidentul s-a petrecut joi dimineață, la prima ședință de pregătire a rapidiștilor, după victoria cu ACS Berceni (3-0) și tot atunci Moldovan i-a explicat jucătorului în ce condiții mai poate rămâne la echipă. „Eu nu te dau afară acum, dar dacă nu vom câștiga următorul meci, atunci te elimini singur”, a fost mesajul pe care antrenorul i l-a transmis lui Săndulescu în fața întregului vestiar.

Presiunea l-a făcut să cedeze

În cele două meciuri jucate până la înfrângerea cu Tărlungeni – cu Gloria Buzău (2-0) și ACS Berceni (3-0) – evoluțiile lui Săndulescu au fost apreciate. Sâmbătă însă, presiunea pusă pe el a părut a fi prea mare și jucătorul a cedat. Acesta a avut o evoluție slabă și a scăpat cu noroc de eliminare, după ce în prima repriză a făcut un fault în poziție de ultim apărător. La finalul partidei, antrenorul Viorel Moldovan l-a anunțat pe jucător că nu se va baza pe serviciile sale în retur și că este liber să plece la orice echipă. Cu decizia luată de antrenor a fost de acord și patronul clubului, Adrian Zamfir.

 

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 02 Dec. 2013, 11:34 Campionat
Pe aceeași temă