150 de suporteri vor însoți Ceahlăul la Galați

05 Mar. 2009, 15:46 Campionat
150 de suporteri vor însoți Ceahlăul la Galați

Suporterii echipei Ceahlăul Piatra Neamț nu vor rămâne fară a-și putea urmării favoriții în direct în direct, cei care vor da piept cu Dunărea Galați, sâmbata, 7 martie. Având în vedere importanța partidei, în care se dueleaza ocupantele locurilor unu și cinci, postul de televiziune Sport.ro va transmite jocul din orașul de la malul Dunării începînd cu ora 13:00.

 

„Este un lucru bun, pentru că este un meci important al etapei și ne bucură că va fi televizat“, a declarat Ioan Mironaș, director în cadrul FC Ceahlăul.

 

Suporterii care vor să se deplaseze la Galați pentru a vedea meciul pe viu și pentru a încuraja Ceahlăul în partida de sâmbătă sunt așteptați sâmbătă dimineața, la ora 7, plecarea fiind programată de la stadio. Ioan Mironaș a anunțat că deja sunt 150 de fani care vor pleca la Galați, iar la dispoziția lor vor fi patru autocare.

 

Conducerea Ceahlăului cere însă suporterilor care vor să meargă în plus față de cei 150 de fani anunțați deja cu mijloace de transport puse la dispoziție de club, să se prezinte la stadion până vineri în jurul prânzului și să discute cu Ioan Mironaș sau Iulian Boghian.

 

Astfel, se poate spune că Ceahlăul nu pățește ca Steaua, formație a carui meci cu FC Brașov, din Liga I, nu este transmis de nici un post TV și care nu va fi susținută de suporteri în jocul cu trupa lui Razvan Lucescu

 

Articol scris de Dan Eșanu
 

05 Mar. 2009, 15:46 Campionat
Pe aceeași temă