1000 de bilete la tribuna I la meciul cu Bihorul acoperă cheltuielile clubului pentru o săptămână

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 12:34 Campionat
1000 de bilete la tribuna I la meciul cu Bihorul** acoperă cheltuielile clubului pentru o săptămână

Suporter Club UTA îi roagă pe toți utiștii să vină la meciul de sâmbătă împotriva echipei FC Bihor Oradea și să își achiziționeze  bilet la Tribuna I (cost 15 lei), indiferent dacă au sau nu abonament.

Iată comunicatul remis de aceștia în acest sens:

Clubul are mare nevoie de ajutorul nostru în aceste zile dificile în care de abia mai respiră, fiind sufocat de nebunia unui interlop abject care a declarat public că dorește falimentul UTA-ei, dacă nu va reuși s-o mute în alt oraș. În vederea meciului cu FC Bihor, UTA trebuie să achite unele cheltuieli de competiție ce se ridică la suma de 15.000 lei – cost pe care clubul trebuie să îl acopere în fiecare săptămână cu meci pe teren propriu. Aceste cheltuieli reprezintă plata ambulanței, pompierilor, jandarmilor, firmei de pază precum și asigurarea mesei la club, cheltuieli cu juniorii și nu în ultimul rând achitarea baremului de arbitraj.

Din fericire, prin eforturile antrenorului Eugen Trică și căpitanului de echipă George Neagu, cărora le mulțumim, baremul de arbitraj a fost achitat la timp și astfel UTA va fi programată în prima etapă a returului. Restul cheltuielilor trebuie acoperite, iar noi putem ajuta clubul într-un mod foarte simplu și puțin costisitor: prin achiziționarea a 1.000 de bilete la Tribuna I la fiecare meci vom reuși să acoperim cheltuielile minime de competiție pentru o săptămână!

Haideți să dăm încă o dovadă a atașamentului nostru față de Bătrâna Doamnă a fotbalului românesc, să fim prezenți la stadion, să ne încurajăm echipa și să-l alungăm pe interlop! Nu ne vom opri până când UTA nu va redeveni un club normal, care să aducă mândrie orașului prin rezultatele sportive, dar și prin conduita reprezentanților săi! Nu lăsăm UTA să moară!

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 12:34 Campionat
Pe aceeași temă