Callatis Mangalia e gata de startul Ligii a II-a

18 Aug. 2011, 13:16 Liga 2
Callatis Mangalia** e gata de startul Ligii a II-a

La hotelul „President” din Mangalia s-a desfășurat, ieri, conferința de presă a nou-promovatei în Liga a II-a de fotbal, Callatis Mangalia. Au participat primarul orașului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, conducătorii echipei în frunte cu președintele, Neculai Tănasă, antrenorul principal, Marin Barbu și jucătorii transferați în această vară la Callatis.

Primarul Mihai Claudiu Tusac a declarat că își dorește formarea unei echipe valoroase pentru că la Mangalia s-au lansat fotbaliști de renume, ultimul exemplu fiind Denis Alibec de la Internazionale Milano.

Președintele Neculai Tănasă a menționat ca fiind cel mai important transfer venirea antrenorului Marin Barbu în care are mare încredere că va aduce echipa pe unul din primele opt locuri, acesta fiind și obiectivul pentru viitorul sezon.

La rândul său, tehnicianul Marin Barbu a spus că nu este ușor să construiești o echipă în ziua de azi, dovadă că orașele mari nu mai au formații în Liga I. Acesta a mai adăugat că meciul de sâmbătă cu Delta Tulcea este extrem de dificil, oaspeții având ca obiectiv promovarea.

Intrarea spectatorilor la meciurile echipei Callatis de pe Stadionul „Central” din Mangalia va fi gratuită.

În această vară au fost transferați la Callatis, 13 jucători: Ferariu, Sofronie, Miron, Tudose (toți de la Ceahlăul Piatra Neamț), Dragne, Damian, Cojenel (toți de la Astra II Giurgiu), Huzuneanu (Dacia Mioveni), Ciortea (CF Brăila), Iordache (FC Snagov), Ungureanu (Gloria Buzău), Samson (CSMS Iași), Evdochim (Viitorul Constanța).

Articol scris de Cătălin Donose

18 Aug. 2011, 13:16 Liga 2
Pe aceeași temă