Călin Moldovan, după ce CSM Focșani a pierdut dramatic la Reșița: ”Ghinion teribil!“ Antrenorul e convins că va redresa echipa după trei eșecuri consecutive

Adi MARICA 25 Aug. 2024, 20:05 Liga 2

ACSM Reșița a obținut toate punctele din meciul pe care l-a avut în runda a 4-a a actualei ediții a Ligii 2 cu CSM Focșani, însă a făcut-o cu mult noroc.

Bănățenii lui Flavius Stoican au câștigat jocul de pe teren propriu cu moldovenii lui Călin Moldovan printr-un gol înscris în al patrulea minut al prelungirilor. Mihai Dolghi (foto text, în momentul șutului) a înscris unicul gol al partidei.

CSM Focșani pierde și la Reșița, echipa se unește? Călin Moldovan: ”Vestiarul e unit și sunt convins că vor veni și rezultatele”

După un start perfect în Liga 2 cu o victorie, 2-0 cu AFC Câmpulung Muscel, pentru CSM Focșani, echipă nou-promovată, au venit trei înfrângeri consecutive în campionat: 0-2 la Mioveni cu Campionii FC Argeș, 0-3 acasă cu Metalul Buzău și 0-1 în deplasare la ACSM Reșița.

După partida de la Reșița, antrenorul Călin Moldovan a considerat că echipa sa merita cel puțin un punct. Acesta s-a declarat mulțumit de modul în care a reacționat vestiarul după eșecul dur cu Metalul Buzău și doar ghinionul a făcut ca echipa sa piardă cele trei puncte în jocul din Valea Domanului.

”Nu am jucat deloc rău la Reșița. Echipa a reacționat după eșecul cu Metalul Buzău și a arătat altceva la Reșița. Nu pot uita ocazia monumentală a lui Ungureanu din minutul 87. Ghinion teribil! Am luat gol în minutul 90+4 și apoi, imediat, puteam egala! Nu pot fi supărat după acest joc. Doar pe soartă! Echipa a jucat, băieții s-au luptat pentru fiecare minge și chiar nu am absolut nimic să le reproșez. Am făcut o jumătate de greșeală în prelungiri și am pierdut jocul. Ăsta e fotbalul! După acest eșec pot spune că am câștigat o echipă. Vestiarul e unit și sunt convins că vor veni și rezultatele”, a spus Moldovan pentru Liga2.ro.

CSM Focșani, în meciul cu ACSM Reșița: Ureche – Ciopa, Vișinar, Jalbă – Pedro Albino, S. Săpunaru (cpt.)(Andr. Mazilu 74′), Brînzan, Tamași – D. Mihai, G. Dănăilă (Rența 77′), Al. Fl. Zaharia (Ungurianu 87′). Rezerve: Uțiu – Creț, Mih. Dănilă, Al. Gab. Dumitru, Fl. Simion, D. Oprea.

Duel în Cupă cu FC Hermannstadt și apoi jocul cu CSC Dumbrăvița

Pentru CSM Focașni urmează meciul din Play-off-ul Cupei României cu FC Hermannstadt, după care trupa lui Moldovan va juca, tot pe teren propriu, cu CSC Dumbrăvița.

”Pentru meciul de Cupă cu Hermannstadt, luni vom face o evaluare a jucătorilor disponibili, mai întâi să vedem starea de sănătate. Venim după o deplasare obositoare la Reșița, iar efortul jucătorilor a fost uriaș. Vom trata serios meciul cu Hermannstadt, întâlnim o echipă bună din SuperLigă și ne vom juca șansa.

După meciul din Cupă ne vom concentra pe jocul din campionat cu Dumbrăvița, în care avem un singur obiectiv: victoria. Până la urmă, trebuie să ne răsplătească și fotbalul. În afara eșecului cu Metalul Buzău, în celelalte meciuri echipa a arătat un joc consistent și acest lucru ne dă încredere”, a mai apus Moldovan.

CSM Focșani, la egalitate cu alte două nou-promovate în Liga 2

Cu 3 puncte acumulate în primele patru etape și cu un golaveraj 2-6, CSM Focșani ocupă locul 18 în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu Metalul Buzău și AFC Câmpulung Muscel, alte două nou-promovate.

În etapa a 5-a, echipa lui Călin Moldovan joacă pe teren propriu, sâmbătă, 31 august 2024, de la ora 11:00, cu CSC Dumbrăvița (locul 14, 4 puncte). Până atunci însă, CSM Focșani va juca miercuri, pe teren propriu, în Play-off-ul Cupei României, cu FC Hermannstadt (locul 15 din 16 în prima ligă). Partida are loc de la ora 17:00, pe stadionul Milcovul.

Foto: ACSM Reșița

Adi MARICA 25 Aug. 2024, 20:05 Liga 2
Pe aceeași temă