Câinii au reluat pregătirea

12 Jan. 2009, 18:26 Liga 2

Astăzi la ora 12, la Stadionul Dinamo, a avut loc reunirea jucătorilor de la Dinamo II. Odată terminată vacanța jucătorii s-au întors, surprinzător, voioși la antrenamente. Pe un frig pătrunzător, jucătorii au avut totuși puterea să glumească și să se bucure de revedere.

 

Dat fiind faptul că este primul antrenament din an și jucătorii, deocamdată, trebuie doar să își intre în formă, aceștia au avut parte doar de o serie destul de ușoară de alergări. A urmat un antrenament scurt cu mingea. În ultima parte a antrenamentului, antrenorul principal, Cornel Țălnăr a programat un joc „școală” pentru a-și vedea puțin elevii în teren, dar mai ales pentru a urmări jucătorii aduși în probe.

 

 

„ Gata cu vacanța, de acum trecem la treabă ! Momentan ne vom pregăti aici, la Stadionul Dinamo, perioadă în care vreau ca toți jucătorii să își intre în formă. Referitor la jucătorii aduși în probe nu vreau să comentez nimic. Aștept să îi văd cum se mișcă, iar mai apoi vom lua o hotărâre. Astăzi avem în probe 5 jucători, iar în toată această perioadă cred că vom vedea la lucruîn jur de 20 de jucători.”, a declarat Cornel Țălnar.

 

 

Din păcate pentru jucători, de mâine lucrurile nu vor mai fi la fel de „frumoase” pentru ei și asta datorită faptului că se va trece la teste fizice.
A fost stabilit și programul de pregătire din perioada următoare. Astfel, în perioada 12-20 ianuarie vor fi efectuate antrenamente la Stadionul Dinamo, pe 21 ianuarie se va efectua vizita medicală, iar mai apoi se va efectua un cantonament la Săftica în perioada 21-30 ianuarie, urmând ca în perioada 4-19 februarie echipa să se deplaseze în Antalya, cantonament care va fi efectuat împreună cu prima echipă.

 

 

De asemenea, au fost perfectate și două amicale în compania lui Juventus Colentina și a Berceniului.

 

 

Lotul prezent la reunire:

 

 

Portari: Iulian Marian Răduță, Alexandru Oprea

Fundaș: Innocent Felix Awoa Zoa, Valentin Giorgian Bușcă, Cristian Ionuț Coandă, Andrei Nițu, Sebastian Costin Moise, Bogdan Topor, Ninel Dănuț Corcoveanu, Alexandru Dragomir, Ionuț Nae.

Mijlocași: Georgian Marcu, Cornel Predescu, Dan Mihai Bucșă, Raphael Stănescu, Dragoș Dragalina,Baudoin Kanda, Mihai Manu.

Atacanți: Jean Philippe Mendy, Andrei Voican, Valentin Lemnaru.

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

12 Jan. 2009, 18:26 Liga 2
Pe aceeași temă