Căinari sună deșteptarea pentru suceveni: „Să luptăm pe viață și pe moarte cu Dunărea”. Mijlocașul nu-și explică regresul Forestei: „Am intrat, așa, într-o vrie”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 18:16 Liga 2
Căinari sună deșteptarea pentru suceveni:

După o serie pozitivă alcătuită din opt victorii și un rezultat de egalitate, care au urcat-o pe podiumul eșalonului secund, Foresta a intrat într-o pasă proastă care durează de cinci runde, interval de timp în care sucevenii nu au izbutit să cucerească nici măcar un punct. Lipsa de rezultate din ultima perioadă nu a făcut decât să strice atmosfera fantastică creată în jurul echipei în preajma meciului cu Steaua, îndepărtându-i ușor, ușor pe fani din tribunele stadionului Areni.

Cornel Căinari, unul dintre cei mai buni jucători ai formației sucevene în actualul sezon, încearcă cu greu să explice motivele care au condus la prăbușirea echipei. „Chiar și înainte de ultimul antrenament am vorbit între noi și, vă rog să mă credeți, nici noi nu înțelegem nimic. Mă întâlnesc cu lumea pe stradă și mă întreabă ce se întâmplă și nu știu ce să răspund. Am câștigat atâtea meciuri jucând bine și acum ce să le zic oamenilor, că am uitat fotbalul? Chiar dacă a apărut o stare de oboseală, iar efectivul este unul redus, fiind nevoiți să ne confruntăm cu accidentări și suspendări etapă de etapă, eu cred că problema principală este de ordin mental. Suntem dărâmați psihic după rezultatele proaste din ultima vreme, am intrat așa, într-o vrie, și nu mai reușim parcă să ieșim la mal. Ne dorim să câștigăm la fel de mult ca înainte, avem și noi familii și prieteni care ne văd la televizor, dar nu ne mai iese jocul… Suntem ocoliți de șansă și încasăm goluri foarte ușor. Este păcat că am dat cu piciorul la ce am construit până în urmă cu o lună. Avem nevoie de un declic, de o victorie care să ne redea încrederea în forțele noastre și să ne ajute să ne revenim. E cazul să ne deșteptăm în al doisprezecelea ceas și să o luăm de la zero până nu este prea târziu. Trebuie să strângem rândurile și să luptăm pe viață și pe moarte pentru a câștiga următorul meci de campionat, cu Dunărea Călărași”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, mijlocașul Cornel Căinari.

Partida Foresta – Dunărea Călărași, contând pentru etapa a 19-a a Ligii secunde, se va juca sâmbătă, 26 noiembrie, cu începere de la ora 12:00, pe stadionul Areni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 18:16 Liga 2
Pe aceeași temă