Zăvoi dă probe la Suceava! Rapidiștii negociază cu CFR și Ceahlăul pentru alți trei jucători

Zăvoi dă probe la Suceava!** Rapidiștii negociază cu CFR și Ceahlăul pentru alți trei jucători

Rapidul i-a găsit, în sfârșit, înlocuitor lui Cătălin Pascal, care s-a despărțit de gruparea suceveană imediat după încheierea sezonului de toamnă. Este vorba de Marius Zăvoi, un goal-keeper în vârstă de 26 de ani, care a evoluat ultima oară pentru Voința Sibiu, formație care s-a retras din Seria a II-a a Ligii secunde după consumarea primelor 7 etape din tur, din cauza problemelor financiare.

„Zăvoi este un portar cu referințe bune, care a mai trecut pe la Jiul Petroșani și a prins câteva apariții pe prima scenă a fotbalului românesc în tricoul Voinței Sibiu. El va avea posibilitatea să arate ce poate în meciul amical cu Ceahlăul Piatra Neamț, programat să se dispute astăzi”, a declarat antrenorul principal al „ceferiștilor”, Ovidiu Murariu.

Negociază cu CFR Cluj și Ceahlăul

Conștienți că-i așteaptă o partea a doua a sezonului mult mai dificilă decât prima, oficialii Rapidului fac eforturi pentru întărirea lotului de jucători. Astfel, după Marius Doboș, Dragoș Boboc (ambii FCM Dorohoi), Flavius Chișu (Seso Câmpia Turzii) și Cosmin Gorovei (Italia), fotbaliști care au început deja pregătirea cu Rapid, conducătorii Rapidului negociază în aceste zile aducerea pe Areni a altor trei jucători.

„Suntem în discuții avansate cu Ceahlăul Piatra Neamț pentru împrumutul a doi tineri valoroși, care au avut șansa să debuteze în Liga I încă de la o vârstă fragedă. Sebastian Chitoșcă este un mijlocaș lateral stânga care posedă o tehnică bună în regim de viteză, iar George Sofronie simte foarte bine jocul din postura de mijlocaș central. De asemenea, ni-l dorim și pe Sergiu Negruț, un atacant în vârstă de 20 de ani, care face parte din lotul lărgit al grupării CFR Cluj”, a mărturisit tehnicianul Rapidului, Ovidiu Murariu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă