3 fotbaliști ai Rapidului, ochiți de vâlceni

03 Jul. 2012, 14:19 Bursa transferurilor
3 fotbaliști ai Rapidului,** ochiți de vâlceni

În cazul în care Rapidul nu-și va rezolva în timp util problemele financiare și nu se va putea înscrie în campionatul Ligii secunde, jucătorii reprezentativi ai echipei nu se tem că vor rămâne pe drumuri. Unii dintre ei, cum este cazul portarului Cătălin Pascal, fundașului Florin Plămadă și al mijlocașului Ciprian Sumanariu, au primit chiar oferte de la echipe din eșalonul al doilea.

Cea mai interesată formație să-și asigure serviciile celor trei este în acest moment CSM Râmnicu Vâlcea, grupare care a încheiat sezonul precedent al Seriei a II-a pe poziția a unsprezecea. În eventualitatea în care tranzacția se va realiza cu succes, Pascal, Plămadă și Sumanariu vor redeveni coechipieri cu un alt sucevean, Florin Plecanciuc, care are deja un an vechime la echipa din Zăvoi.

Dacă problemele financiare ale „ceferiștilor” nu-și vor găsi rezolvare nici în ceasul al doisprezecelea, ceilalți fotbaliști din lotul Rapidului ar avea posibilitatea să-și continue cariera în Liga a III-a, fie la concitadina Sporting, fie la nou promovata Bucovina Frătăuții Noi.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

03 Jul. 2012, 14:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă