Zamfir confirmă transferul lui Alex Ioniță: „Va ajunge la Astra pentru 700.000 euro!”

Zamfir confirmă transferul lui Alex Ioniță:**

Criza financiară prin care trece Rapidul i-a obligat pe acționari să accepte oferta venită de la Astra Giurgiu pentru Alexandru Ioniță (19 ani). Transferul a fost inițial confirmat de Ioan Niculae, patronul Astrei, iar peste câteva ore și oficialii alb-vișinii au remis un comunicat prin care au dezvăluit detaliile mutării.

„Mult mediatizatul așa zisului caz Ioniță a ajuns la final. Asa cum am promis, presa va fi înștiințată în mod oficial. Alexandru Ioniță va ajunge la formația Astra Giurgiu pentru suma de 700.000 de euro, sumă importantă pentru noi în contextul actual. Ioniță va juca în continuare pentru Rapid, cel puțin până la vară, și după plecarea la Astra va rămâne în coproprietate cu Rapid cu 50% procente și dintr-un orice eventual transfer”, a spus Adrian Zamfir, acționar Rapid.

Acționarul Rapidului a ținut să lămurească și situația lui Viorel Moldovan pe banca tehnică a echipei.

„Viorel Moldovan este și va rămâne un simbol în istoria modernă a Rapidului, nu doar din postura de super-jucător, dar și ca antrenorul care va readuce echipa noastră pe prima scenă. Ne dorim din suflet să se pensioneze de la Rapid, să aducă un nou titlu pentru Rapid și îi mulțumim pentru enormele eforturi făcute pentru Rapid în această perioadă grea. Împreună vom reuși!” a mai spus Zamfir.

Conducerea clubului a decis ca Lucian Ionescu, ofițerul de presă al echipei, să ocupe funcția onorifică de vicepreședinte al Rapidului.

„În dorința de a evita unele polemici artificiale fără sens, anunț oficial că singura persoană desemnată să comunice cu mass-media în numele Rapidului, în afara noastră, a acționarilor și a antrenorului Viorel Moldovan, este Lucian Ionescu. Acesta a resuscitat imaginea clubului într-o perioadă grea, este un liant între club, presă și suporteri și considerăm că merită să ocupe funcția onorifică de vicepreședinte al Rapidului„, a încheiat Adrian Zamfir.

Transferul lui Ionița la Astra a provoacat furia fanilor: „Dacă l-a vândut, Zamfir să-și facă bagajele și să plece cu el!

VEZI AICI Ce a spus liderul suporterilor rapidiști.

 

Articol scris de Florin MARIAN

Pe aceeași temă