Zăgrean și Petre n-au semnat! Vali Badea este așteptat la Timișoara

19 Aug. 2012, 13:54 Bursa transferurilor
Zăgrean și Petre n-au semnat!** Vali Badea este așteptat la Timișoara

Pe hârtie ACS Poli ar putea construi o echipă redutabilă cu șanse mari la promovare dar nu toți jucătorii care se pregătesc la „Dan Păltinișanu” au fost convinși să semneze contractele pentru noul sezon. Ovidiu Petre așteaptă concretizarea unei alte oferte iar Andrei Zăgrean nu a ajuns încă la un acord cu conducerea în privința salariului.

Ovidiu Petre nu a jucat nici în amicalul cu FC Caransebeș (scor 4-1) deși se antrenează de aproape două săptămâni cu „alb-negrii”. „Jucătorii sunt într-o continuă mișcare, suntem nu pe ultima sută de metri, ci pe ultimii 20 de metri, nu știu dacă mai e timp să ne acoperim… Mai am nevoie de doi jucători. Mi-aș dori un Ovidiu Petre, mijlocaș central, și un atacant pur sânge, de clasă, care să dea goluri, asta nu înseamnă că jucătorii pe care-i avem nu sunt așa. Important e ca Petre să-și dorească, să vadă că semnez eu și să se înțeleagă financiar. E în urmă cu pregătirea, i-am făcut un program separat de a reveni fizic cât de cât la potențialul echipei în acest moment. Cred că miercuri am să-l folosesc câteva minute… Petre așteaptă un contract să plece, ceva din Israel am înțeles”, a declarat antrenorul Valentin Velcea după partida cu FC Caransebeș.

Un alt fost divizionar A alb-violet care a început pregătirile la ACS Poli dar nu s-a regăsit în echipă cu „gugulanii” e Alin Rațiu. „Rațiu este în urmă cu pregătirea, total, nu e în aceeași situație cu Petre”, a explicat Velcea. Acesta așteaptă în continuare venirea unor jucători de Liga I, unul dintre numele vehiculate fiind cel al fostului atacant al Stelei, Valentin Badea. „E și Vali Badea, dar așteptăm deocamdată. Există și alte variante, două-trei nume bune, jucători cu calități de Liga I”, a adăugat antrenorul lui ACS Poli.

Nici situația atacantului Andrei Zăgrean, care s-a antrenat toată vara la Timișoara, după expirarea împrumutului la Sibiu, nu e clară. „Eu nu am semnat deocamdată, urmează să aibă conducerea discuții cu impresarul meu și vom vedea, nu pot să zic ce șanse sunt”, a spus Zăgrean. În cazul principalului marcator din amicale se pare că acesta nu s-a înțeles încă la bani cu diriguitorii clubului bănățean.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

19 Aug. 2012, 13:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă