Zăgrean: „Incertitudinea e la fel ca și atunci când am plecat la Sibiu”

12 Jul. 2012, 14:42 Bursa transferurilor
Zăgrean:**

Atacantul ardelean revenit la Timișoara după împrumutul la Voința Sibiu e dispus să continue la „noua Poli” dacă proiectul va fi unul serios. Andrei Zăgrean atrage însă atenția că e nevoie de mai mulți jucători cu experiență pentru a se reuși promovarea în Liga I din primul an.

„Pentru mine a fost o perioadă lungă de așteptare, am stat mai bine de o lună și mă bucur că am început pregătirile. Majoritatea colegilor au plecat, sunt mulți de la echipa a doua, de la juniori. Deocamdată nu știm ce o să fie, suntem la început, ne antrenăm. Aș rămâne, de ce nu? Să se stabilească mai întâi și vom vedea”, a spus Zăgrean după antrenamentul de joi. Atacantul albaiulian a bifat în returul sezonului trecut 12 partide în care a marcat patru goluri pe prima scenă pentru Voința Sibiu, echipă la care a fost împrumutat de la Poli.

Dispus să continue în alb-violet

Starea de incertitudine continuă în sânul lotului numeros pregătit de Vali Velcea. Asocierea dintre Poli și ACS Recaș urmează să fie votată mâine în CL Timișoara, deși o parte a suporterilor nu sunt de acord cu mutarea „atleticilor” la Timișoara. „Suporterii știu cel mai bine ce înseamnă Politehnica, e alegerea lor, nu pot eu să comentez. Pot să spun că starea de incertitudine e la fel ca și când am plecat eu la Sibiu, am urmărit și eu și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dacă dl. Robu ne-a promis că totul o să se rezolve, mă gândesc că o să se rezolve”, a adăugat atacantul.

Zăgrean e dispus să continue în Banat dacă lucrurile vor intra pe un făgaș normal: „Am mai avut oferte, domnul Iancu nu a vrut, nu a fost de acord… Seriozitatea m-ar convinge (să rămân), atâta tot. Oricum nu aveam salar mare. Eu am răbdare că tocmai ce am venit”.

Cât despre obiectivul echipei, promovarea rapidă pe prima scenă, Andrei Zăgrean adaugă că performanța poate fi obținută dacă echipa se va mai întări. „Ca să promovezi mai trebuie jucători de valoare, nu înseamnă că cei de acum nu au valoare, dar trebuie experiență. Cum a fost la Sibiu, nu am avut experiență și în meciurile decisive am clacat. E un factor important”, a concluzionat fotbalistul în vârstă de 25 de ani.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

12 Jul. 2012, 14:42 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă