Zăgrean a fost împrumutat la Sibiu! „Am hotărât cu toții că e mai bine să joc acolo”

19 Jan. 2012, 14:04 Bursa transferurilor
Zăgrean a fost împrumutat la Sibiu!**

UPDATE: „Cluburile s-au înțeles și am hotărât cu toții că e mai bine să joc acolo până în vară, să îi ajut pe cei de la Sibiu să se salveze de la retrogradare”, a declarat Zăgrean pentru liga2.ro.

Despărțirea temporară de Zăgrean contribuie la scăderea drastică a mediei de vârstă a Timișoarei, atacantul fiind, după Goga și Petcuț, cel mai în vârstă jucător din lot. Un alt motiv pentru care Zăgrean a fost trimis la Sibiu este concurența foarte mare din atac, unde momentan se bat pentru titularizare Goga, Axente, Ricketts, Popovici, dar și argentinianul Essers, aflat momentan în probe la Poli. (Radu FAUR)


Andrei Zăgrean va evolua, în returul acestui campionat, în Liga I. Poli Timișoara a decis să-l împrumute pe atacantul în vârstă de 25 de ani la Voința Sibiu, unde va juca până în vară.

Zăgrean a bifat șapte meciuri pentru Poli în tur, reușind să marcheze două goluri, ambele în victoria cu 3-2 în fața celor de la FC Maramureș. Fotbalistul s-a accidentat în meciul cu Chindia Târgoviște, din 21 octombrie, când a suferit o fractură de piramidă nazală care l-a ținut departe de gazon până la finalul turului.

La Sibiu, Zăgrean va fi pregătit de timișoreanul Alexandru Pelici. Tot la formația de pe malul Cibinului a mai ajuns, în această iarnă, un alt fotbalist din Timișoara, Ciprian Străuț, venit de la Arieșul Turda.

Alb-violeții au anunțat astăzi și despărțirea de fundașul stânga Andrei Sava, al cărui contract s-a reziliat de comun acord.

Sursa: Banat Sport

19 Jan. 2012, 14:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă