„Vreau ca de la Poli să ajung la o echipă importantă a Europei”

05 Jan. 2012, 19:43 Bursa transferurilor

Rover Cârstea este din acest moment fotbalistul celor de la FC Timișoara și speră să facă acolo o figură cât mai frumoasă. Fotbalistul crescut încă de la 8 ani la FC Argeș spune că are și un mic regret la plecarea de la echipa antrenată de Viorel Dumitrescu. Acesta speră ca într-o bună zi să se dueleze cu FC Argeș în Liga I. Fotbalistul dorește să lase o impresie bună pe Bega și FC Timișoara să fie rampa de lansare către o echipă din fotbalul european.

– Rover, ești bucuros pentru faptul că ai ajuns la Timișoara?

– Vă dați seama că este o bucurie mare pentru mine, pentru că am muncit de mic, cu gândul ca într-o bună zi voi putea să joc și eu pentru o echipă importantă din fotbalul românesc, iar Poli este primul pas. Dar nu pot să uit perioada minunată pe care am petrecut-o la FC Argeș.

– Ai vreun regret acum la plecarea de la FC Arges?

– Normal că sunt mai multe regrete, pentru că aici am jucat de la 8 ani. De mic copil îmi doream să pot ajunge într-o zi joc la echipa mare de la FC Argeș și iată că până la urmă am reușit să fac acest lucru. Sunt multe amintiri minunate pe care le las în urmă și un grup foarte unit de colegi. Sper ca în cel mai scurt timp FC Argeș să ajungă să evolueze din nou în Liga I, pentru că acolo este locul unei echipe cu tradiția și istoria lui FC Argeș.

– Te-ai gândit că în retur vei veni cu Poli la Pitești?

– Da, m-am gândit și cu siguranță va fi foarte ciudat. Va fi o senzație destul de bizară pentru că eu am crescut la FC Argeș și cele mai frumoase momente din cariera mea le-am trăit pe stadionul Nicolae Dobrin, dar acum va trebui să îmi fac treaba la echipa unde voi fi plătit.

– Ce îți doresti să realizezi la Timișoara?
– Poli Timișoara este un club important din fotbalul nostru și eu îmi doresc să pot juca foarte bine și să fac pasul de acolo către un club important din fotbalul european. Așa cum FC Argeș a fost o rampă de lansare pentru mine către un club important, sper ca și Poli să reprezinte același lucru, dar către un club important din fotbalul european.

– Ai vreun campionat anume unde ai vrea să ajungi?
– Îmi place foarte mult campionatul din Spania și ar fi un vis devenit realitate pentru mine dacă aș putea ajunge să evoluez acolo, dar sunt conștient că nu îmi va fi deloc ușor să realizez acest lucru. Până la urmă este important pentru mine dacă voi putea să joc la o echipă din fotbalul european.

– O să fii coleg cu Tameș la Poli, ai apucat să vorbești cu el?
– Am vorbit deja cu el și mi-a spus că mă așteaptă o atmosferă extraordinară la stadion și că suporterii sunt foarte aproape de echipă și că își doresc ca formația să meargă foarte bine și să revină în acest sezon în Liga I.

– Ai vreun jucător anume cu care ai vrea să faci pereche în atacul celor de la Poli?
– În primul rând, mă gândesc să mă impun în primul 11, pentru că nu va fi deloc ușor. O să fie o concurență acerbă pentru locul de titular în echipă, așa că trebuie să muncesc din greu pentru a-mi putea îndeplini acest obiectiv. Trebuie să iau totul pas cu pas și în primul rând îmi propun să obțin un loc de titular în echipă.

05 Jan. 2012, 19:43 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă