Voluntariul se reunește luni. Amicale cu Tunari și Chiajna, plus turneu în Turcia

Voluntariul se reunește luni.** Amicale cu Tunari și Chiajna, plus turneu în Turcia

Liderul seriei I din Liga 1, FC Voluntari își reia pregătirile din prima zi a săptămânii, cu un antrenament programat la ora 11. Sub bagheta lui Ilie Poenaru, ilfovenii se vor strânge de la aceeași oră, zi de zi, până vineri inclusiv. Sâmbătă va avea loc primul amical din 2015, pe sinteticul bazei „Niță Pintea” din Pipera, cu CS Tunari ca adversară.

Cantonamente la Izvorani și în Turcia

Vizita medicală a fost programată pe 19 ianuarie, iar din 21 până pe 30 se va sta la Izvorani, în primul cantonament al iernii. Data de 26 va aduce al doilea amical din acest an, în deplasare la Chiajna, contra Concordiei lui Șumudică.

31 ianuarie și 1 februarie sunt zile libere pentru că din 2 ale lunii viitoare și până pe 14 se va merge în Turcia, acolo sunt în program cinci amicale. Ultima piesă din mozaic va fi duelul cu Mioveni, programat în deplasare, pe data de 18 februarie.

La nivel de lot, ilfovenii nu au anunțat oficial nicio mutare, doar numele lui Marius Matei fiind vehiculat de presa din Suceava ca o posibilă variantă pentru avanposturi, dar fără un acord concret cu Rapid CFR Suceava

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Alexandru HOJDA
 

Pe aceeași temă