Voinea și Dumitru spre Damila?

07 Jul. 2012, 08:45 Bursa transferurilor
Voinea și Dumitru spre Damila?

Doi dintre tinerii jucători ai grupării Pandurii Târgu Jiu au revenit în țară din cantonamentul din Austria, alături de directorul sportiv Robert Bălăeț. Motivul pentru care Albert Voinea (atacant, foto, în alb) și Roberto Dumitru (mijlocaș) au fost trimiși acasă este de a le găsi echipe în eșaloanele inferioare la care să joace meci de meci în noul sezon. Una dintre posibilele destinații pentru cei doi este Damila Măciuca, așa cum se anunță și pe siteul oficial al clubului gorjean.

„E posibil să meargă la pregătire cu cei de la Damila Măciuca sau alte echipe din Liga a II-a la care îi vom împrumuta pentru a avea jocuri. Era destul de greu ca ei să joace acum la Liga I și e păcat să-i ținem doar să se pregătească cu noi pentru că sunt jucători foarte talentați”, a spus președintele executiv Eugen Pârvulescu.

Vă reamintim că, în sezonul trecut, Voinea a fost împrumutat la Gloria Bistrița, în timp ce Dumitru a jucat la satelit, fiind chemat periodic și la echipa mare.

În altă ordine de idei, Avramescu și Bruno Gomis au făcut drumul în sens invers spre Austria, fiind chemați la echipa. Primul a plecat de la pregătirile celor de la FCM Tg. Mureș, acolo unde se afla în probe, în timp ce africanul de abia a revenit în vară de la Gloria Buzău, acolo unde a jucat sub formă de împrumut alături de Mbella.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

07 Jul. 2012, 08:45 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă