Șoimii, egala echipei secunde a UT-ei. Leucuța i-a pedepsit de două ori pe pâncotani

Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 13:08 Pregătiri, amicale
Șoimii, egala echipei secunde a UT-ei.** Leucuța i-a pedepsit de două ori pe pâncotani

În lipsa meciului oficial din campionat, Șoimii Pâncota a jucat, sâmbătă, un meci amical împotriva echipei UTA II. Ionuț Popa a fost față în față cu vechiul său elev și coleg de bancă tehnică de mai târziu, Dan Stupar. Testul desfășurat la Șiria s-a încheiat nedecis, 2-2, după ce echipa din liga secundă a fost egalată de două ori.

Primul care a înscris pentru Șoimii a fost Iulian Vladu, în minutul 10. Folosit ca mijlocaș central, noua achiziție a arădenilor a reluat în plasă o centrare venită de pe dreapta de la Gavrilescu. Avantajul pe tabelă a rezistat până aproape de pauză, cu patru minute înainte de fluierul arbitrului, atunci când, după o centrare de pe dreapta, Leucuța le-a luat fața apărătorilor pâncotani și l-a învins pe Pașcalău.

La reluarea jocului, una dintre schimbările efectuate de Ionuț Popa s-a dovedit a fi inspirată. Albert Voinea, intrat în locul lui Sălăjan, a reușit în minutul 49 să-și aducă echipa din nou în avantaj. Totuși, tânăra gardă a UTA-ei a reușit egalarea rapid, Leucuța transformând precis o lovitură liberă.

UTA II a fost aproape de victorie în final, însă Leucuța a lovit doar bara, însă și Șoimii putea da lovitura dacă, pe contraatac, Voinea nu ratat din șase metri.

De notat că în formația divizionarei secunde a apărut din primul minut, după mult timp, Adi Rusu. Acesta a jucat pe toată durata primei reprize și a fost schimbat la pauză cu Lengyel. Apărătorul a revenit astfel după o lungă accidentare care a necesitat și operație.

Șoimii Pâncota: Pașcalău – Maghici, Traore, Rusu (Lengyel 46), Siminic – Issa (Dubeștean 60), Suciu – Gavrilescu (Burian 60), Vladu, Dragalina (Gîlcă 60) – Sălăjan (A. Voinea 46). Antrenor: Ionuț Popa

UTA II: Revesz – Ad. Popa, Irina, Wild, Aldan – Jorza, Prună – Gheorghiță, Leucuța, Vlad – Bulza. Au mai jucat: Stupar jr., Petrache și Ghergar. Antrenor: Dan Stupar

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 13:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă