Vodiță își va rezilia contractul cu Alro

23 Nov. 2011, 17:21 Bursa transferurilor
Vodiță își va rezilia** contractul cu Alro

Venit la malul Oltului la începutul ediției de campionat 2010-2011, fundașul Costel Vodiță se va despărți în pauza competițională de gruparea slătineană.

Fotbalistul de 31 de ani va avea o întâlnire cu conducerea clubului la începutul lunii viitoare, atunci când contractul său cu formația de eșalon secund va fi reziliat.

„A rămas să discutăm pe 3 sau 5 decembrie, să vedem când ne cheamă. În principiu, eu vreau să plec. Nu prea am jucat la Alro. Vreau să joc, nu vreau să păcălesc fotbalul. Am ceva oferte, dar mai întâi trebuie să-mi rezolv situația aici”, a spus Vodiță, care nu a fost inclus de „principalul” Daniel Mogoșanu în lotul pentru meciul de la Bistrița.

Marian Dedu și-a reziliat deja contractul

După ce Adrian Dulcea și-a reziliat contractul cu Alro Slatina, un alt jucător a părăsit, astăzi, gruparea de pe malul Oltului.

Sosit la începutul sezonului de la CS Otopeni, fundașul Marian Dedu și conducerea clubului au pus capăt înțelegerii valabile până la finalul actualei ediții de campionat.

„Am reziliat contractul, ne-am despărțit pe cale amiabilă. Rămânem prieteni. Nu am jucat aici, eu vreau să joc. Nu au fost probleme, nu există restanțe financiare față de mine”, a spus Dedu.

sursa: Gazeta Nouă

23 Nov. 2011, 17:21 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă