Vladimirescu îl testează pe Răzvan Riviș

20 Jan. 2012, 09:46 Bursa transferurilor
Vladimirescu** îl testează pe Răzvan Riviș

Răzvan Riviș, fotbalistul arădean cu profil ofensiv legitimat ultima dată în D-ul timișean, la FC Chișoda, al cărei golgeter a fost, se antrenează de câteva zile cu CS Vladimirescu. Fiul fostului mijlocaș de la UTA a jucat pentru echipa lui Cristi Sculici în amicalul cu Luceafărul Oradea, discuții finale în privința sa urmând să se desfășoare sâmbătă, după ce „Vladi” joacă un amical la Simeria.

„Riviș se pregătește, rămâne să-l vedem sâmbătă. E un jucător de calitate, a venit puțin cam târziu, noi suntem acoperiți în ceea ce presupune posturile lui, problema noastră e defensivă, dar rămâne să discutăm. Nu se pune în discuție valoarea lui”, a explicat Cristi Sculici.

În meciul cu Luceafărul, Vladimirescu a mai avut trei oameni în probe. Primii doi, Buștea și Magda, au provenit chiar de la echipa bihoreană, însă n-au fost reținuți în lotul arădenilor. Al treilea, timișoreanul Jaravete, component în tur al Gloriei Reșița, a jucat pe postul de fundaș dreapta și a trezit o doză de interes, Sculici dorind să-l mai vadă la lucru.

Vineri, CS Vladimirescu întâlnește colega de serie Mama Mia Becicherecu Mic. Meciul se joacă la Dorobanți.

sursa: Sport Arad

20 Jan. 2012, 09:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă