Vine Nilă, pleacă Eduard Stoica!

Vine Nilă,** pleacă Eduard Stoica!

Aflat în pregătiri cu Damila încă de la reunire, atacantul Andrei Nilă (28 ani) a semnat ieri un contract pe doi ani cu echipa pregătită de Claudiu Niculescu.

Atacant puternic, cu experiență, Nilă a evoluat în returul sezonului trecut în Liga a III-a, la SCM Argeșul. 

În schimb, fundașului stânga Edi Stoica i s-a reziliat în mod surprinzător contractul, acesta având evoluții apreciate sezonul trecut la Damila. „Edi Stoica și-a făcut datoria, dar strategia clubului este ca pe acel post să avem doi jucători sub 21 de ani” a explicat președintele Lucian Munteanu.

Sub comanda lui Claudiu Niculescu au ajuns azi alți doi jucători, mijlocașul Ionuț Neagu și fundașul central Mircea Ungur. Neagu este sub contract cu Pandurii, dar sezonul trecut a fost împrumutat la UTA, în timp ce Ungur a fost la FCM Târgu Mureș, unde a prins foarte rar echipa.

Altfel, conducerea clubului așteaptă zilele viitoare un răspuns de la alți doi jucători care s-au pregătit ultima perioadă cu echipa, atacantul Andrei Voican și fundașul central Cornel Ene.

Astăzi, de la ora 11.00, Damila susține primul amical din această vară, pe Stadionul „Oltchim”, contra echipei de Liga a IV-a, Flacăra Horezu.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă