Optimism temperat afișat de rapidiști înaintea confruntării cu ultima clasată: „Au început să practice un joc mai consistent”

Marius ANGHEL 14 Nov. 2014, 13:59 Liga 2
Optimism temperat afișat de rapidiști înaintea confruntării cu ultima clasată:**

Formația Rapid Suceava a reușit un sezon de toamnă peste așteptări, certificat de locul al treilea în ierarhia Seriei I, cu o linie de clasament alcătuită din 5 victorii, 6 rezultate de egalitate și o singură înfrângere. „Alb-vișiniii” vin după două succese consecutive, cu Gloria Buzău și Farul Constanța, așa că își propun să scoată maximum și din confruntarea de sâmbătă, de la Dorohoi, din etapa a XIII-a.

„În mod cert, noi pornim cu prima șansă, însă nu cred că trebuie să-i subestimăm pe botoșăneni, care în ultima perioadă au început să practice un joc mai consistent. Avem un lot valoros, dar pentru a nu ne trezi cu vreo surpriză neplăcută trebuie să tratăm meciul cu maximă seriozitate. Ar fi o dezamăgire pentru noi să nu câștigăm la Dorohoi, mai ales că traversăm un moment bun, iar atmosfera în sânul lotului este una pozitivă. Alături de , care și-au anunțat prezența la meci, sper să vină mulți suceveni la Dorohoi, ca să ne susțină”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

Rohețki: „Sperăm să-i neutralizăm”

Dintre fotbaliștii suceveni, cel mai în măsură să-i caracterizeze pe adversarii de sâmbătă este portarul Andrei Rohețki, care până astă vară, înainte să revină pe Areni, a fost legitimat pentru două sezoane la FCM Dorohoi.

„Din punctul meu de vedere, botoșănenii au jucători foarte buni în avanposturi, acolo unde excelează Grumezescu, Sandu sau Vrabie. La fel de adevărat este că noi avem poate cea mai experimentată apărare din serie, așa că sperăm să-i neutralizăm. Noi traversăm o perioadă foarte bună, jucăm împotriva ultimei clasate, așa că n-avem cum să nu ne propunem să câștigăm acest meci”, a precizat Rohețki.

Cerlinca: „Avem un moral excelent”

Încrezător în privința șanselor echipei sucevene s-a arătat și foarte tânărul Andrei Cerlinca, care în runda precedentă a reușit să marcheze primul său gol stagional. „Ne așteaptă un meci dificil, deoarece vom întâlni o echipă aflată în mare criză de puncte, care luptă cu disperare pentru salvarea de la retrogradare. Noi însă avem un moral excelent după seria de rezultate bune din ultima vreme, care ne-a dat o mai mare încredere în forțele noastre. Dacă Academica se va împiedica la Buzău, o victorie cu FCM Dorohoi ne-ar ajuta să urcăm pe locul 2 în clasament”, a declarat fotbalistul în vârstă de 19 ani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 14 Nov. 2014, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă