VIDEO | SSC Farul și-a prezentat cele 16 achiziții. Marica: „Suntem în fața unui nou început. Am încredere în toate transferurile”. Ce spune despre stadionul din Constanța

Înaintea primului meci de pe teren propriu desfășurat în noul an, 2019, SSC Farul Constanța și-a prezentat cele 16 achiziții făcute în pauza de iarnă, dar și noua echipă administrativă. Evenimentul a avut loc la sala „Remus Opreanu” a Prefecturii Constanța, iar printre cei care au vorbit au fost principalul investitor Ciprian Marica, directorul sportiv Tiberiu Curt sau antrenorul principal Petre Grigoraș.

Noile achiziții prezentate de SSC Farul sunt: Denis Ispas, Pedro Celestino, Diogo Rosado, Rafael Miranda, Joao Diogo, Paul Antoche, Adrian Juncu, Daniel Toma, Tudor Moldovan, Marco Ehmann, Stefan Pacionel, Raul Avram, Gabriel Frunză, Demir Arif, Robert Neciu și Mihai Sandru.

„Suntem în fața unui nou început. Avem nu mai puțin de 16 jucători noi, foarte valoroși, mulți dintre ei cu multă experiență de Liga 1. Avem foarte mulți jucători tineri, angrenați în loturile naționale de fotbal și avem mari speranțe că acești jucători vor putea face performanță și vor putea fi mândri de ei. Știu că publicul constănțean și constănțenii sunt foarte mândri, ambițioși, știu că își doresc performanță și să vadă spectacol. Am încredere în toate transferurile pe care le-am făcut împreună cu domnul Grigoraș și sper că am luat cele mai bune decizii. Avem un obiectiv de menținere în acest an, dar ne gândim cu toții să readucem Farul acolo unde îi este locul, și anume în prima ligă. Sperăm să avem susținerea tuturor, atât a primăriei Constanța, a primarului, de cealaltă parte a Consiliului Județean și a președintelui Consiliului Județean. Sper ca toți oamenii să vină lângă echipă. Sunt foarte mulți constănțeni care așteaptă și vor să vadă performanță și să readucem spiritul farist nu numai pe stadion, ci și în comunitate. Voi face tot ceea ce depinde de mine. Astăzi, Farul este cu datoriile la zi, am reușit să fac acest efort și sper ca în viitorul apropiat să fac tot ceea ce mi-am propus”, a spus Ciprian Marica.

Totodată, pe lângă directorul sportiv Tiberiu Curt, Farul i-a prezentat oficial și noii componenți ai echipei administrative, fostele glorii ale clubului constănțean, Florin Lungu, care va fi organizator de competiții, și Ion Barbu, numit delegatul echipei.

Marica a vorbit și despre modernizarea stadionului și inclusiv despre o nouă arenă la Constanța. „Ne dorim să avem o arenă nouă. Și, din câte am discutat cu primarul Constanței, este și un plan de modernizare a stadionului, de reabilitare. Așa că abia așteptăm și noi să vedem acest stadion într-o formă cât mai bună. Suntem încrezători în oamenii care conduc orașul, sunt deschiși, și acest lucru ne dă speranțe că putem construi ceva frumos la Constanța”, a declarat principal investitor la SSC Farul, care din vară va deveni oficial FC Farul.

Altfel, după prezentare, jucătorii Farului le-au făcut o surpriză doamnelor și domnișoarelor prezente vineri după-amiază în City Park Mall. Cu ocazia zilei de 1 martie, fotbaliștii le-au oferit câte o floare din partea clubului constănțean. Ulterior, întreaga echipă, alături de conducerea tehnică și administrativă, s-a relaxat la film.

SSC Farul joacă astăzi, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Sportul Snagov, liderul dinaintea desfășurării etapei a 23-a.

Foto și video: fb FC Farul Constanța

Pe aceeași temă