VIDEO | Petrolul și-a început cantonamentul din Turcia. Ploieștenii și-au stabilit încă doi adversari la Bolu, astfel că vor juca șase amicale

Petrolul și-a început astăzi, 10 iulie, cantonamentul din Turcia, de la Kñzñlcahamam, acolo unde va sta până pe 22 iulie, iar din prima zi și-a stabilit nu unul, așa cum își dorea inițial, ci încă doi adversari pentru meciuri amicale. În total, echipa ploieșteană va disputa șase teste în această perioadă petrecută în străinătate.

Primul amical îl va disputa vineri, de la ora 17:00, la Kñzñlcahamam, în compania lui Fatih Karagumruk, grupare promovată, în această vară, în cel de-al doilea eșalon din Turcia.

Noii adversari stabiliți sunt Menemen Beledyespor (13 iulie) și Adanaspor (21 iulie), ambele de ligă secundă în Turcia. Cei programați încă din țară sunt două formații din primul eșalon iranian, Esteghlal F.C. Tehran (16 iulie, locul 3 în ultima ediție de campionat) și Padideh FC (19 iulie, locul 4 în ultima ediție de campionat), și o alta din prima ligă a Turkmenistanului, Ahal FK (17 iulie, locul 3 în ultima ediție de campionat).

Până acum, Petrolul a obținut o remiză cu Chindia Târgoviște, scor 0-0, împotriva grupei de juniori „2002” de la ACS Kids Tâmpa Brașov s-a impus cu 6-0, iar pe SR Brașov a bătut-o cu 1-0. Flavius Stoican a folosit în aceste două ultime teste mulți jucători tineri.

Primul antrenament, condus de preparatorul fizic Radu Vasilcan

Plecați de la ora 7:00 din curtea stadionului „Ilie Oană”, petroliștii au ajuns, aproape de ora 16:00, la Kñzñlcahamam, o așezare amplasată la 975 metri altitudine și la circa 90 de minute de mers, cu autocarul, de aeroportul din Ankara. Pentru cel de-al doilea cantonament al verii, „lupii” și-au stabilit cartierul general la Patalya Thermal Resort, hotel aflat în mijlocul unei păduri, locul ideal, așadar, pentru ca elevii lui Flavius Stoican să se pregătească în liniște în următoarele aproape două săptămâni, anunță site-ul oficial al clubului prahovean.

La scurt timp după sosire, petroliștii au efectuat și un prim antrenament, coordonat de către preparatorul fizic Radu Vasilcan, urmând ca, de mâine, să intre în ritmul de cantonament, alternând zilele cu câte două ședințe, cu cele rezervate jocurilor de verificare.

Lotul cu care Petrolul începe cantonamentul din Turcia:

Cezar Lungu, Raul Avram, Cristian Apostolachi (portari), Alves da Silva Walace, Sergiu Arnăutu, Ștefan Bărboianu, Mario Bratu, Ionuț Cioinac, Octavian Cracea, Robert Enache, Antoniu Manolache, Laurențiu Marinescu, Mădălin Mihăescu, Alexandru Munteanu, Petru Racu, Cristian Sîrghi, Cătălin Ștefănescu, Ștefan Ștefanovici, Ianis Stoica, Valentin Țicu, Alexandru Șaim Tudor și Alexandru Zaharia (jucători de câmp).

Foto și video: Petrolul Ploiești

Pe aceeași temă