Velici nu vrea să mai audă de Olimpia. „Am semnat ceva pe e-mail, dar nu intenționez să merg la ea”

Velici nu vrea să mai audă de Olimpia.**

La începutul anului, Gelu Velici (23 ani) acorda un interviu imediat după ce semna contractul valabil pe doi ani cu Olimpia Satu Mare. Atacantul care în prima parte a sezonului evoluase pentru Național Sebiș, în Liga 3, accepta acordul propus de conducătorii clubului din Satu Mare, ce începea din august 2016, însă urma să rămână la formația arădeană în cazul în care nu primea acceptul să vină la Olimpia încă din această iarnă. Acum însă, la aproape două luni distanță, Velici susține că înțelegerea cu sătmărenii e nulă.

„Am semnat ceva pe e-mail, dar nu intenționez să merg la Olimpia. Până în vară sunt sută la sută la Sebiș și – probabil – și după aceea. Dacă promovăm în Liga 2-a, sigur rămân, dar sunt șanse mari să continui și în Liga a 3-a și asta pentru că oamenii de aici mă apreciază și sunt foarte corecți cu mine. Poate, doar o ofertă de la Liga 1 să mă convingă să plec…”, a mărturisit Gelu Velici pentru Sport Arad.

„Am mai avut cam cinci-șase oferte din Liga 2, dar am ales Olimpia pentru că am simțit cu adevărat că sunt dorit. Au fost zvonuri că mă doreau și în vară, dar faptul că m-au urmărit o perioadă mai lungă și că mi-au prezentat proiectul lor pe următorii ani m-a făcut să mă simt dorit. Sunt mulțumit de decizia luată”, spune Velici în interviul acordat site-ului oficial al Olimpiei.

Antrenat acum de Adrian Neaga, atacantul care în prima parte a sezonului a înscris opt goluri pentru Național Sebiș consideră că lupta pentru promovare în Seria a IV-a a Ligii 3 va fi aprigă și se va da între trei-patru echipe. „Sigur, Poli e puțin favorită, cel puțin în fața noastră. Au opt puncte în față și chiar dacă îi batem în meci direct vor mai rămâne cinci. Dar, majoritatea echipelor din serie s-au întărit în această vară, echipele din frunte vor pierde puncte. Sperăm să nu o facem și noi, ci să fim constanți. E foarte important cum începem sâmbăta viitoare, la Hunedoara, o victorie acolo ne dă din start avântul de care avem nevoie pentru un retur în care nu avem voie să facem prea mulți pași greșiți”, a mai spus Velici, care a recunoscut că în cantonamentul de la Băile Tușnad relația cu Neaga nu a fost tocmai bună: „Am discutat ca doi oameni maturi, la acea vreme vedeam puțin diferit lucrurile, acum suntem pe aceeași lungime de undă. Avem o relație obișnuită antrenor – jucător, poate chiar mai mult decât atât”.

Gelu Velici este un atacant în vârstă de 23 de ani care poate juca și ca extremă dreapta, dar și ca mijlocaș ofensiv, în spatele vârfului. S-a născut în Timișoara pe data de 22 aprilie și are peste 23 de apariții pe prima scenă a fotbalului românesc. Fotbalistul este crescut de Poli Timișoara, a evoluat la Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo București și AFC Fortuna, iar în prima parte a sezonului 2015/2016 a marcat opt goluri pentru Național Sebiș.

Vineri reîncepe și campionatul Ligii 3, iar în Seria a IV-a primele clasate sunt: ASU Poli Timișoara (34 cpt.), Metalurgistul Cugir (31), Performanța Ighiu (28), Național Sebiș (26), Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (24) și FC Hunedoara (23).

Pe aceeași temă