Velcea va testa un atacant sârb

Velcea va testa un atacant sârb

Managerul sportiv al timișorenilor a anunțat după prezentarea lui Mihai Dina că ACS Poli va mai efectua maxim două-trei transferuri în această iarnă. Călin Rosenblum nu a dezvăluit cine sunt jucătorii vizați dar a anunțat că sâmbătă Valentin Velcea ar putea primi în probe un nou atacant din fosta Iugoslavie.

„Încercăm tot din țară să aducem mai un jucător, poate reușim să-l luăm până plecăm în Antalya”, a spus Rosenblum după semnarea primului transfer, Mihai Dina. Conducătorul a dat de înțeles că clubul ar putea renunța la jucătorii aflați în litigiu de la Severin, de atlfel termenele cauzelor acestora au tot fost prelungite de LPF în stilul pur românesc.

În schimb managerul sportiv al lui ACS Poli a anunțat că sâmbătă la pregătirea echipei s-ar putea prezenta un nou jucător cu profil ofensiv, ce ar juca în spatele vârfului principal. „Mai avem discuții avansate cu un jucător. Mâine poate mai vine un sârb sa-l vedem, dacă e de perspectivă. Ni l-a propus cineva. Are 20 de ani, 1,90, joacă al doilea varf, vedem. Noi avem deja insă trei stranieri”, a explicat Rosenblum.

VEZI o GALERIE FOTO de la antrenamentul de ieri

Noul potențial jucător al lui ACS Poli, cât și proaspăta achiziție Mihai Dina, vor putea fi testați sâmbătă de la ora 15 în jocul-școală care va fi disputat cu grupa de juniori A pe terenul 2 al bazei „Dan Păltinișanu”.

Banat Zrenjanin și Vojvodina, în loc de „Zvezda”

Deși timișorenii își doreau un adversar puternic și la Timișoara după cantonamentul din Antalya, se pare că sârbii de la Steaua Roșie Belgrad întârzie să dea un răspuns. „Încă nu am primit răspuns de la Steaua Roșie. Am discutat, e mai greu cu reorganizarea lor. Vom avea însă programate jocuri cu alți adversari puternici”, a adăugat Rosenblum.

Drept urmare, directorul sportiv, Petre Mușat, a precizat că au fost deja stabilite amicale cu alți adversari după stagiul din Turcia. Din 20 februarie ACS Poli va juca cu Banat Zrenjanin și Vojvodina Novi Sad la Timișoara dar și cu alți doi adversari de locurile 4-5 din eșalonul secund sârbesc. De asemenea pe 2 martie s-ar putea juca un amical inedit cu FC Botoșani, echipa cu cei mai mulți spectatori din Seria I a B-ului fiind cantonată la Felix în acea perioadă.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă