Velcea dezvăluie primele ținte ale lui Poli: Gorobsov și Ovidiu Petre!

Velcea dezvăluie primele ținte ale lui Poli:** Gorobsov și Ovidiu Petre!

Planurile timișorenilor în privința transferurilor din iarnă ies tot mai mult la iveală. Antrenorul Valentin Velcea a anunțat în ieri seară că s-a înțeles verbal cu fostul mijlocaș al lui Poli, Nicolas Gorobsov. Ovidiu Petre va reveni la rândul său, cu mari șanse de a semna un contract cu noul club.

Prezent la o emisiune TV locală de sport, antrenorul lui ACS Poli a dezvăluit câteva dintre țintele de transfer ale clubului. „Ovidiu Petre revine la antrenamente… Cu perspective de a semna de această dată. Cu Gorobsov am vorbit personal. În perioada 1-15 decembrie vom vorbi față în față. A demonstrat când a jucat și în Cupă cu echipe de Divizia A, a fost la înălțime. E un băiat care dorește să joace fotbal. I-a părut rău că nu a venit în vară. E greu să determini un jucător să vină la echipă nouă”, a declarat Velcea, la emisiunea „Divizia locală” de pe postul Digi 24 Timișoara.

Kirev, puntea dintre ACS Poli și Gorobsov

Nicolas Gorobsov (23 de ani) a evoluat în 12 partide pentru Poli în sezonul trecut al Ligii a II-a, având evoluții apreciate și în Cupa României, în special cu Steaua (2-0). Italo-argentinianul a mai fost văzut în această toamnă în Timișoara. Întors în Italia în luna mai, Gorobsov spunea la plecare că-i pare rău că îl părăsește pe amicul Mario Kirev:

„A sosit timpul despărțirii, nu de adio ci de la revedere, pentru că cu siguranță ne vom vedea din nou și sper să ne reîntâlnim ca și colegi, din păcate munca noastră ne separă dar așe e în fotbal… Îți doresc tot norocul din lume pentru că-l meriți ca portar și ca persoană. Îți doresc mult mult bine.. Brate.. Mario Kirev”, scria italo-argentinianul pe facebook.

Jucătorul a plecat de la club în luna mai din cauza problemelor financiare dar nu a avut o viață plăcută la Torino, acolo unde a bifat doar un joc la Primavera, contra Sampdoriei.

Cel mai probabil în iarnă ACS Poli va efectua un singur cantonament, în Antalya, acolo unde și adversarii vor fi pe placul tehnicianului Valentin Velcea.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă