Velcea confirmă transferul lui Pap: „Toate lucrurile sunt clarificate cu el”

Velcea confirmă transferul lui Pap:**

Tehnicianul timișorean a confirmat că portarul de la Jimbolia va semna cu ACS Poli. Eduard Pap a fost în pregătire cu Vasluiul după ce se pregătise inițial la „Dan Păltinișanu” dar a revenit în Banat. Valentin Velcea spune că nu se va despărți deocamdată de niciunul dintre portarii din lot și mai așteaptă jucători tineri din zona de vest în probe.

„Deocamdată pot să spun de Pap cu certitudine, provenit de la Jimbolia, toate lucrurile sunt clarificate cu el. E și jucător U21. Va semna probabil mâine, am discutat, urmează să trimitem contractul impresarului. Cine-i mai bun va apăra”, a declara Velcea.

Antrenorul timișorenilor e de părere că goalkeeperul de 18 ani își dorea de fapt de la început să rămână la Timișoara. „Fiind un jucător tânăr sunt și alți factori… sunt puțini mai creduli, e bine că și-a dorit să joace la Timișoara, el tot timpul și-a dorit de fapt aici. Să vedeți ce vă zice”, a adăugat tehnicianul.

Valentin Velcea spune că nu va renunța deocamdată la niciunul dintre ceilalți tineri portari pe care îi are ACS Poli la dispoziție. „Probabil vom continua cu patru portari, poate chiar cinci cu Gârlea sau șase cu Trițoiu, vom face un sistem de rotație. Există posibilitatea să împrumutam un jucător intr-un parteneriat. Dar la ora asta nu știu daca Pap își pune semnătura, nu știu ce se va întâmpla medical cu Gherasim”, a adăugat antrenorul lui ACS Poli.

Alți „vestici” în atenție

Tehnicianul timișorenilor susține că va mai testa în următoarea perioadă o serie de jucători din zonă chiar dacă aceștia nu au un nume sonore și evoluează în ligile inferioare.

    „Săptamâna viitoare vor lua contact o altă serie de jucători. Am să-i chem, îi vom testa, vom vedea dacă vor fi utili. Depinde și de jucători, depinde și ce concurență există. O să fie jucători din zona de vest și eșaloanele inferioare. Încerc să-mi îndrept atenția și către jucători care nu sunt poate reale și tinere talente dar care pot să spargă plafonul. De la Giarmata, Flacăra, nu știu, poate Serbia, chiar liberi, timișoreni care vor să vină acasă, îmi place ideea asta”, a mai spus Valentin Velcea.

ACS Poli păstrează totuși un ochi și pe jucătorii care ar putea veni liberi de contract dar nu în orice condiții. Dacă Emil Ninu nu a convins în Antalya și a ajuns la U Cluj, o altă posibilitate e în expectativă. Alex Neacșa nu a fost încă declarat liber de contract de Severin și se antrenează separat la olteni.

Primul amical pentru timișoreni de la revenirea din Antalya va avea loc miercuri, de la ora 15, la Lugoj, cu Vulturii (L3).

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă