Vâtcă n-a mai ajuns la Rapid Șase jucători puși pe liber!

Vâtcă n-a mai ajuns la Rapid** Șase jucători puși pe liber!

După anularea antrenamentelor de marți după amiază și miercuri dimineață, jucătorii Rapidului au reintrat în program normal miercuri după amiază. Tot în cursul după amiezii, jucătorii lui Viorel Moldovan au primit câte un salariu.

Din păcate pentru o parte dintre jucători ieri a venit și o veste proastă. Șase dintre aceștia au fost puși pe liber, fiind anunțați că Rapid nu mai are nevoie de serviciile lor. Astfel, de comun acord au fost reziliate contractele lui Wallace Da Silva, Lucian Răduță, Adrian Grigore și Andrei Matei. În plus pe pagina oficială de Facebook a clubului s-a anunțat că se va renunța și la serviciile jucătorilor Rhema Obed și Dragoș Plopeanu.

Vâtcă nu mai vine! Rapid, cu doar doi portari

Ceea ce se anunța unul dintre cele mai importante transferuri ale iernii în Giulești a picat. Liber de contract, Cosmin Vâtcă nu a mai semnat cu Rapid și a părăsit deja antrenamentele echipei.

„Aflat în negocieri cu Rapid, portarul Cosmin Vâtcă nu a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului și a părăsit baza de la „Pro Rapid” este mesajul oficialilor rapidiști

Cum echipa se va despărți și de Plopeanu, Rapidul va rămâne momentan în doi portari: Drăghia și Mișa.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Gabriel FLUERARIU

Pe aceeași temă