Vasile Olariu, ultima achiziție a Clinceniului

Vasile Olariu,** ultima achiziție a Clinceniului

FC Academica Clinceni a legitimat astăzi, 7 septembrie, încă un mijlocaș, ridicând astfel la 26 numărul fotbaliștilor din lot. Gruparea ilfoveană a obținut semnătura pe un sezon a lui Vasile Olariu (28 ani), mijlocaș central liber de contract după ce în sezonul trecut a evoluat pentru Academica Argeș Pitești.

Jucătorul ce înscria în campionatul trecut patru goluri pentru Academica a evoluat în cariera sa și în Liga 1. Acolo a fost lansat de Victoria Brănești, în 2010, când s-a remarcat în acel tur de campionat după ce a transformat opt penalty-uri din opt posibile, primind din partea presei porecla de „Penalty King”. De-a lungul carierei, Olariu a mai evoluat în prima ligă la echipele FC Brașov și Corona, dar și în campionatul Ucrainei, la FC Olexandrya. În 2010 el a fost selecționat de două ori în reprezentativa sub 23 de ani a României.

Vasile Olariu poate debura în tricoul noii sale echipe marți, de la ora 16:30, când aceasta va juca în deplasare în turul V al Cupei României cu CS Afumați.

Pe aceeași temă