Vasile Gheorghe a semnat cu FC Olt: „Sperăm cu toții să ieșim din situația aceasta de criză a rezultatelor”

Vasile Gheorghe a semnat cu FC Olt:**

Rezultatele slabe din acest start de campionat, 3 puncte obținute dintr-un total de 18, i-au determinat pe oficialii echipei FC Olt să caute întăriri pentru ca situația să nu devină și mai dramatică. Astfel, slătinenii l-au ofertat pe fostul jucător al Universității Craiova și Oțelul Galați, Vasile Gheorghe, iar jucătorul nu a stat prea mult pe gânduri și a semnat un contract valabil pe un sezon.

„După plecarea de la Oțelul Galați, am mai avut ceva discuții cu echipe din Liga 1, care nu s-au concretizat. Am ales FC Olt pentru că există un colectiv unit, sperăm cu toții să ieșim din situația aceasta de criză a rezultatelor. Este un lot echilibrat, cred că punctele și poziția din clasament nu reflectă valoarea echipei, însă probabil jucătorii s-au adaptat mai greu. Sunt convins că putem ieși din situația asta, să mulțumim pe toată lumea”, a declarat Vasile Gheorghe pentru Gazeta nouă.

își întărește linia de mijloc. Vasile Gheorghe, 29 de ani, mijlocaș ce a evoluat ultima dată la Oțelul Galați, a ajuns la un acord cu oficialii divizionarei secunde.

Ar putea debuta cu CSM Râmnicu Vâlcea

Mijlocașul central de 29 de ani a evoluat în primele etape ale Ligii 1 pentru Oțelul Galați, în cinci meciuri, însă s-a despărțit pe cale amiabilă de aceștia. Vasile Gheorghe cunoaște destul de bine Seria a II-a, după ce anul trecut a jucat la FC Universitatea Craiova, și chiar ar putea debuta la Slatina în meciul de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Am două, trei săptămâni fără joc oficial, sper ca lucrul acesta să nu se resimtă. Dacă antrenorul crede că pot ajuta echipa, din punct de vedere fizic sunt pregătit să joc. În mare parte sunt aceleași echipe ca în sezonul trecut. Metalul Reșița pare o candidată serioasă la promovare, CS Mioveni se bate la primele locuri, ACS Poli, care a venit din Liga I, chiar și CSM Râmnicu Vâlcea, pe care o întâlnim noi sâmbătă, toate au jucători cu experiență”, a mai spus mijlocașul pentru aceeași sursă.

În vară, Vasile Gheorghe s-a pregătit o perioadă cu FC Olt, însă a acceptat oferta celor de la Oțelul Galați.

Nuno Claro și-a ispășit suspendare

În altă ordine de idei, echipa din Slatina se va putea baza în meciul de la Râmnicu Vâlcea și pe portarul Nuno Claro. Portughezul și-a ispășit etapa de suspendare cu CS Mioveni, după cartonașul roșu încasat în meciul din deplasare cu Șoimii Pâncota. La ultimul meci, în poarta formației FC Olt a stat Răducu Mogoșanu.

Ionuț Ivan, președintele echipei FC Olt, este încrezător înaintea meciului din Zăvoi: „Sunt încrezător în ceea ce privește partida de sâmbătă, cu siguranță ne vom întoarce cu cele trei puncte. Lipsa de omogenitate și-a spus cuvântul în debutul acesta de sezon, am încredere în echipă, sunt sigur că rezultatele nu vor întârzia să apară. Cred că vom aduce un plus, pe postul de mijlocaș central, prin transferul lui Vasile Gheorghe”.

Foto: Gazeta nouă

Pe aceeași temă