Varadi Arpad a fost numit vicepreședinte la FCM Târgu Mureș

Varadi Arpad** a fost numit vicepreședinte la FCM Târgu Mureș

FCM Târgu Mureș și-a îmbogățit staff-ul administrativ cu o nouă funcție. Site-ul oficial al echipei din Liga a II-a a anunțat că Varadi Arpad va fi noul vicepreședinte al formației clasate pe locul 3 în Seria a II-a. Pe lângă numirea lui Arpad, târgumureșenii l-au readus la echipă și pe Mircea Hora, acesta urmând a fi fizioterapeut.

Se lucrează la dosarul de licențiere

În altă ordine de idei, pe lângă activitățile specifice acestei perioade (transferuri, organizarea cantonamentelor, meciuri amicale) conducerea clubului FCM Tîrgu-Mureș pune la punct dosarul de licențiere pentru sezonul 2013-2014.

După cum bine se știe, în Liga 1 pot evolua doar cluburile care au primit licența pentru sezonul care urmează. Până la termenul limită, adică 21 martie 2013, acest dosar de licențiere trebuie depus și de către echipele eligibile pentru promovarea în prima ligă, cazul formației noastre.

Dosarul de licențiere este structurat pe mai multe capitole: criterii sportive (lot, echipele de juniori), criterii de infrastructură (stadion, terenuri de antrenament), criterii de personal și administrație, criterii juridice și financiare.

După depunerea dosarului, comisia de licențiere a Federației Române de Fotbal va analiza actele depuse la dosar și va da verdictul final.

Pe aceeași temă